Tot el que necessites per anar al teatre

8 veces te dejo

8 veces te dejo

8 veces te dejo és una comèdia romàntica que aborda la història d’una parella al llarg de la seva relació. Laura i Steven. Ella és un ser extremadament sensible, molt autosuficient que busca una parella estable i creu en l’amor com a element transformador. Steven és un inmadur emocional, que pateix fòbia al compromís però s’enamora de la Laura. A partir d’una contraposició ideològica la relació de tots dos es construeix sobre bases molt poc sòlides fet que porta al Steven a abandonar la Laura fins a 8 vegades al llarg de 6 anys de parella.

L’obra aborda el com els pensaments, pors, il·lusions, misèries i belleses de tots dos personatges són afectats pel temps, el costum, la infidelitat i el desgast.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Veronica Pallini

    Excelente obra de naturalismo argentino! Tuvimos la suerte de recibirlos en Porta 4 y ahora es un placer verla nuevamente en La Seca. Con un texto, una dirección e interpretaciones de primera línea, es una obra fresca, divertida, cercana que logra una gran empatía con el espectador. Excelente trabajo de Gabriel Beck en la dirección, y excelentes las interpretaciones de los actores: Majo Cordonet, Damián Costa y Lautaro Correa. Bravo por ellos!

    13/06/2014
Articles relacionats

8 veces te dejo, prorrogada dues setmanes

8 juliol 2014

Arran de la bona resposta del públic i de la crítica, La Seca-Espai Brossa prorroga durant dues setmanes la comèdia romàntica 8 veces te dejo, que aborda la història d’una […]