Tot el que necessites per anar al teatre

4 minuts, 12 segons

4 minuts, 12 segons

SINOPSI

En Jack, el fill de 17 anys d’en David i la Di ha arribat a casa després de rebre una pallissa. Mica en mica anirem descobrint qui i per què ho ha fet. Tot comença amb un vídeo de contingut sexual penjat a Internet en el que hi surt amb la seva ex-xicota, la Cara. Què s’hi veu en el vídeo? Qui l’ha penjat? Les reaccions d’en David i la Di a aquestes preguntes fa que es qüestionin l’educació que li han donat i els seus rols dins l’entorn familiar, fins al punt d’arribar a decisions sorprenents.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Josep Oliva Sasé

  Avui a l’Auditori de Cardedeu he repescat aquesta obra que l’any passat no vaig poder veure quan va estar al Versus Teatre. Un text de James Fritz dirigit per Pep Duran que ens parla del problema d’una família d’un matrimoni amb un fill de 17 anys generat per un fet molt actual, l’haver penjat un vídeo sexual amb la seva exparella a les xarxes socials i que en pocs dies ho han visionat mig milió de persones. Aquest fet ens portarà a descobrir la fragilitat del matrimoni, els enganys i el que amaguen per tal de protegir al fill. Que haguessim fet nosaltres?. Aquest i altres interrogants ens donaran tema per parlar una bona estona. Gairebé sense escenografia només uns bancs i una barra de bar i amb llargs diàlegs del matrimoni Jordi Cardellans i Sílvia Sabaté que fan una molt bona feina i la noia i el seu germà Judith Aguilar i Carles Pulido que estan molt correctes. Una obra molt recomanable per a adolescents i els seus pares.

  14/01/2018
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Molt bones intencions que no fructifiquen. Planteja temes més que interessants, d’aquells que t’obliguen a preguntar-te què faries tu en aquella situació. Un vídeo sexual d’una parella jove es fa viral. Els pares en són coneixedors. Com afecta els protagonistes? I a les seves famílies? Tots el que el veuen, capten el mateix? Li donen la mateixa importància? Som conscients de les repercussions? Si un secret val tant com la persona a qui li dius, un vídeo que pugem a Internet escapa al nostre control i ens pot perseguir durant molt de temps.

  El més interessant és com veuen cadascú dels pares què és l’amor total cap el fill: protegir-lo? recolzar-lo sí o sí? voler que sigui conscient i responsable dels seus actes?
  La pena és que la trama (qui el va penjar, per què…) avança massa lentament, amb converses i argumentacions repetides i fa que perdis l’interès, malauradament.
  Creia que seria una obra d’allò més adient per a espectadors adolescents però els vaig veure avorrits – i ho vam patir- i sense captar què vol transmetre la història ni la (trista) reflexió final. Interpretacions justetes, tret de l’amic jove (Carles Pulido).

  05/12/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Drama durísimo sobre el deber de los padres en la educación de sus hijos y en cómo deben actuar con ellos en situaciones extremas. Lo hemos flipado!
  Que pasa Cuando suben en internet un vídeo de tu hijo teniendo relaciones sexuales con su novia?
  Esto es solo el principio de todo! Hay más… MUCHO MÁS!!
  Un aplauso a los intérpretes. Sobretodo a los actores adultos que hacen de padre y madre. Espectaculares en sus papeles.
  Por criticar algo comentar que el ritmo de la obra, sobretodo al principio me ha parecido demasiado trepidante. Demasiado rápido…
  pero luego mejora!

  16/04/2017
 • Mr. Buyère
  Mr. Buyère

  Interessant text tractat amb honestedat, clarividencia i fent-lo absolutament protagonista de l’obra, sense artificis. Unes interpretacions notables dels dos protagonistes. Em va agradar molt tambè el noi jove. Una bona proposta

  06/03/2017
 • Lluis Rodon Domene

  Excelent interpretació dels dos actors principals, el Jordi Cadellans i la Sílvia Sabaté en el paper de pares amb les seves contradiccions respecte al coneixement real del seu fill o el que intueixen a les xarxes socials.Al final es converteix en un conflicte de parella.Moltes preguntes i reflexions a fer-se en acabar l’obra.

  05/03/2017