Andreu Casanovas

Andreu Casanova

Andreu Casanova, còmic de vocació. Monologuista i actor de més vocació. Gràcies a la impro, posseeix un acting i una gestualitat fora del normal que permet a l’espectador viure i sentir tot allò que va representant als seus monòlegs, així com aconseguir una gran empatia i feedback del públic. Compte que de vegades l’espectador es converteix en protagonista momentani de les seves funcions.

L’humorista, guionista i improvisador, fa relativament poc temps que és al món de la comèdia. Va escriure els primers cinc minuts de la mà d’Albert Boira, un altre fenomen dels escenaris, mentre rebia classes d’improvisació per fundar, al cap de pocs mesos, la seva pròpia companyia de teatre d’improvisació: Improcedents.

Quan només feia un any i mig que era al món de l’humor ja va començar a treballar als millors teatres de Barcelona. Va debutar a la Sala Muntaner amb el seu primer monòleg La meva primera vegada. Posteriorment va passar per altres teatres com el Teatre Neu amb Soltero als 30, el Teatre Alexandra i el Teatre del Raval. Sense deixar-se portar pel seu meteòric creixement, va continuar millorant els seus espectacles i agradant cada cop més a tot el públic.

Paral·lelament, juntament amb Sergi Ausiró i els monologistes Tian Lara i Oscar Saenz, creen el xou de Vermunòlegs, espectacle innovador que combina els monòlegs amb el vermut i les tapes.

A nivell televisiu, Andreu Casanova ha enregistrat dos monòlegs per a Comedy Central. També ha actuat a Madrid en nombroses ocasions amb la conegudíssima La Chocita a Gran Via.

Lloc de naixement
Barcelona
Fotos i vídeos
Articles relacionats