Tot el que necessites per anar al teatre

Cincuenta sombras de Andreu 2

Cincuenta sombras de Andreu 2

Andreu Casanova és un dels humoristes amb més projecció en el panorama nacional. Torna al Teatre Club Capitol amb 50 sombras de Andreu 2la continuació del seu gran èxit la primera temporada 50 sombras de Andreu.

Si vas riure amb el primer espectacle, no et pots perdre aquesta  segona part on Andreu Casanova es converteix en el Sr. Grey de Barcelona, acompanyat per Anestèsia,  transformant-se en la part femenina de la “Senyoreta Steele”. Andreu Casanova recrea el monòleg parodiant la 2a part  “50 Sombras más oscuras”, derrocant els mites i llegendes sobre la parella més llegida dels últims anys amb l’humor com a fil conductor.

Video


Valoració espectadors

 • 12345

  Esteban Corujo

  Molt divertit, l’Andreu molt “canyero” per dir-ho suaument.

  11/07/2018

 • 12345

  Victor Reverte Ferre

  He estar total la estima rient. La recomano

  12/03/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Paròdia de un personatge, un monòleg picant i extravertit amb l’humor com a fil conductor. Un espectacle que aconsegueix activar la millor i la més antiga de totes les promocions: el boca-orella. La raò? Molt fàcil! Es troba dalt l’escenari un tros de monologuista, un humorista que t’arrenca rialles encara que no vulguis. Ha estat tota una sorpresa! Després de 2h hores encara teníem el somriure a la cara. Gràcies Andreu i Rocío per fer les coses ben fetes. Si teniu oportunitat no us la perdeu. Val molt la pena!

  19/02/2017

Articles relacionats