Andreu Casanova proposa un petó massiu pel dia dels enamorats

Redacció

Per celebrar el dia dels enamorats, el còmic Andreu Casanova la vol “fer-la ben grossa” i ha desafiat als seus seguidors a participar el pròxim 14 de febrer en un petó massiu en plenes Rambles de Barcelona, davant del Club Capitol. A les 19.00 hores, el mateix Casanova oficiarà de mestre de cerimònies de l’esdeveniment explicant la mecànica del petó conjunt i animant als participants a dur-lo a terme amb molt d’amor, però, sobretot, amb molt d’humor.

Sota el lema #risasporbesos, el còmic ofereix a les 50 primeres parelles participants entrades gratuïtes per a la funció d’aquest dia del seu espectacle Tinder sorpresa. Per aconseguir el premi, els aspirants han d’inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

Andreu Casanova ja va per la segona temporada de Tinder sorpresa, un xou que convida al públic a realitzar un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que s’han posat de moda últimament. A través de les seves pròpies experiències vitals, l’humorista explica en l’espectacle les seves anècdotes més divertides i intenta resoldre els dubtes més inquietants del flirteig virtual. Per aquest motiu, per a Sant Valentí, com a excepció, es proposi una acció presencial, allunyada de la pantalla del mòbil i les relacions a través d’Internet.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!