Una Ventafocs plena d’acrobàcies uneix els mons del Cirque du Soleil i Walt Disney

Redacció

La Fiesta Escénica presenta la seva versió circense de ‘La Ventafocs’ al Teatre Coliseum. La Cenicienta, el cuento de hadas de circo és un gran espectacle ple de màgia, efectes especials, acrobàcies, dansa i música per a tots els públics.

Després de recórrer gairebé mig món, des d’Europa a Centre Amèrica o Corea del Sud, La Cenicienta fa parada al Teatre Tívoli de Barcelona per captivar al públic amb una espectacular i imaginativa posada en escena. Fins a 30 artistes internacionals es posen al servei de La Ventafocs més circense, que pretén unir els móns del Cirque du Soleil i Walt Disney amb show de fort impacte visual, una escenografia imponent i acrobàcies espectaculars.

La màgia, la llum i el color són els protagonistes d’aquesta revisió del clàssic de Charles Perrault amb un vestuari sorprenent. Els intèrprets porten fins a 150 vestits d’alta costura elaborats artesanalment als tallers de la companyía. Només el vestit de la Ventafocs ja compta amb més de 5.000 diamants d’imitació muntats en una estructura especial que permet ballar a l’actriu malgrat els 20 quilos de pes que porta al damunt.

El muntatge de la companyia La Fiesta Escénica ha rebut el premi Roncalli, el guardó que otorga el prestigiós circ alemany Roncali. I és que aquest és un espectacle que reuneix amb tots els elements del circ clàssic: acròbates, trapezistes, pallassos i mil i una disciplines per retre tribut als origens del circ, però sense utilitzar animals reals. En el seu lloc hi s’utilitzen animals anatòmics, ossos polars artificials amb aparença externa i gràcia de moviments que els fan adquirir gran realisme.

La Fiesta Escénica va néixer l’any 1995 impulsada per l’argentí Abel Martín i amb la voluntat de recuperar la il·lusió pel circ. Des d’aleshores ha treballat per conquerir el públic de totes les edats fusionant imatge i tècnica en shows poètics i visuals a càrrec dels millors artistes del món. Des de fa 15 anys la companyia està afincada a Pontevedra, on ha creat també la Escuela de Teatro y Títeres de Baiona.

Articles relacionats

Shakespeare, Verdi… i Plensa!

És una enorme notícia que Macbeth torni al Liceu! I no ho dic només perquè aquesta sigui la meva òpera preferida de Giuseppe Verdi -amb permís de Rigoletto-, sinó perquè, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!