Una petonejada popular per rebre el “T’estimo…”

Comunicació

El Teatre Goya-Codorníu organitza una petonejada popular per donar la benvinguda al musical “Testimo, ets perfecte, ja et canviaré…”.

TEATRE_BARCELONA_Petonejada_Popular_T'estimo_Ets_Perfecte

La gran Petonejada Popular es celebrarà el proper dijous 6 de febrer a les 19:00h a la Plaça Universitat de Barcelona, i comptarà amb l’assistència de l’equip artístic del musical (Mercè Martínez, Muntsa Rius, Ivan Labanda, Jordi Llordella). Durant l’acte es repartiran uns flyers promocionals amb els quals, per la compra d’una entrada per a les funcions del 12 al 16 de febrer, te’n regalaran una altra.

Aquest espectacle escrit per Joe DiPietro i musicat per Jimmy Roberts es va reestrenar fa un any al Teatre Poliorama. L’èxit de crítica i públic va ser rotund (també va guanyar dos Premis Butaca: al millor musical i a la millor actriu de musical, per Mercè Martínez) i ha viatjat els darrers mesos pel territori català. Ara s’instalarà al Teatre Goya-Codorníu des del 12 de febrer fins al 27 d’abril.

El muntatge de Vania Produccions, dirigit per Elisenda Roca, i Andreu Gallén en la part musical, renova un musical clàssic de l’Off Broadway neoyorquí que va arribar a mantenir-se 11 anys seguits en cartell. “Testimo…” mostra les interioritats del món de la parella. És una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendre, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. És, en definitiva, l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!