Torna el Petit Romea amb nova programació i una festa per connectar amb el teatre

Rubén Garcia Espelta

La plataforma Viu el Teatre celebra una nova temporada cultural amb una gran festa per connectar el teatre amb el públic infantil i familiar. La Festa de Viu el Teatre, que és com s’ha anomena la iniciativa, proposa tot un seguit d’activitats per animar al públic a tornar als teatres, reivindicar la creativitat i estimular, ara més que mai, la salut emocional dels infants i dels adults.

La celebració començarà amb tot un seguit de tallers creatius( de manualitats, màgia, veu, música o maquillatge) que s’ementran cada dia a les 19h entre el dies 30 de novembre i el 5 de desembre . Les sessions seran gratuïtes i es podran seguir en línia a través del canal Youtube de Viu el Teatre (clica aquí).

La festa acabarà el dia 6 de desembre a les 11h amb la representació de l’espectacle multipremiat Conservando memoria des del Teatre Romea. L’obra planteja una tendra reflexió sobre el record i sobre com conservar la memòria de les coses quotidianes; d’allò que no surt mai als diaris ni és recollit en els llibres d’història, però que, d’alguna manera, ens fa ser qui som. La funció es podrà seguir presencialment i també via streaming a través del mateix canal.

Ens agrada celebrar cada nova temporada amb un festa oberta a tothom, però l’actual situació sanitària tan insòlita ens ha obligat a redefinir la celebració que fem cada any”, comenta Gisela Juanet, una de les responsable de Viu el Teatre. “Aquest any hem optat per connectar amb el públic a través de la feina dels mateixos professionals, per això hem dissenyat diferents tallers artístics en línia de maquillatge, veu, màgia…”, explica Juanet, i afegeix: “La nostra intenció és animar de nou a les famílies a tornar al teatre i a reivindicar la mirada creativa i la salut emocional de petits i grans.

La nova programació del Petit Romea

La festa servirà també per presentar la nova temporada del Petit Romea, la programació familiar del Teatre Romea que dissenya cada any Viu el Teatre. La temporada començarà el 13 de desembre amb Bruna, El Musical, un espectacle que vol homenatja als avis i àvies, a la seva memòria i a totes les lluites silenciades que han dut a terme per tal que avui puguem expressar-nos lliurement.

Durant la temporada passaran pel Romea èxits com PintamúsicaAlícia al País de les MeravellesCinemúsicaHamelí dels Xip Xap Teatre i La Granja de Teloncillo Teatro.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!