AMOR, HUMOR I FEMINISME

The Feliuettes i Eu Manzanares repensen l’amor

Redacció

El Maldà enceta nova temporada amb l’estrena del quart espectacle de The Feliuettes, Amor a mortuna comèdia on la música serà protagonista junt amb el teatre de text i que es podrà veure a partir del 22 d’agost.

Fotografia: Sergi Panizo

La companyia formada per Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau es tranformen en tres muses per reflexioonar sobre l’amor des del sentit més ampli de la paraula. De l’amor romàntic a la sororitat, l’amor com a opi de les dones, la dependència emocional o la por d’estar soles, l’amistat, l’amor líquid, les jerarquies de l’amor o el poliamor, són alguns dels temes que apareixeran en aquesta nova proposta de dramatúrgia catalana contemporània que comptarà amb les veus de les pròpies integrants de la companyia i la directora, Eu Manzanares (creadora d’espectacles com Nessun Dorma o Lo nuestro). Pel que fa a la música, Gerard Sesé, Ariadna Cabiró i Arnau Tordera seran els encarregats de la composició musical Modesto Lai hi serà cada nit tocant el piano.

Amor, humor i feminisme

La reflexió i la reivindicació feminista hi seran presents sense deixar de banda l’humor i la música en directe, amb estructura de cabaret que permet donar cabuda a múltiples veus, textos escrits per Xavi Morató, Mireia Giró, Adriana Segurado, però també per integrants del mateix equip com Eu Manzanares, Laura Pau i Laia Alsina Riera.

Fotografia: Sergi Panizo

Fotografia: Sergi Panizo

Com ja han fet The Feliuettes als anteriors espectacles, tractaran temàtiques que afecten a tothom, però sempre amb humor, que afirmen que és “la millor manera de canviar consciències i de desmuntar arguments”. Amor a mort, per tant, reflexionaran sobre la toxicitat de le relacions, l’amor vist amb ull de dona, o sobre tòpics masclistes com la visió femenina de les cures o la responsabilitat en las tasques de la llar o la gestió emocional. 

“Tots aquests temes i molts més són punts de partida per a qüestionar-nos, un cop més, allò establert i amb ulls de dona intentar fer-ne comèdia, que és on s’amaguen les grans tragèdies”, comenten The Feliuettes.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Una altra bèstia del ramat

Què faries si la teva filla volgués posar-se pits? Aquesta és la premissa de Bèsties, una peça de la dramaturga Monica Dolan que Sixto Paz recupera el Teatre Akadèmia després […]

El nou rècord mundial que ha batut el Mago Pop

Èxit rotund d’Antonio Díaz, conegut internacionalment com El Mago Pop, en el seu pas pel Barrymore Theater del Nova York. L’il·lusionista de Badia del Vallès ha aconseguit superar una nova […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!