AMOR, HUMOR I FEMINISME

The Feliuettes i Eu Manzanares repensen l’amor

Redacció

El Maldà enceta nova temporada amb l’estrena del quart espectacle de The Feliuettes, Amor a mortuna comèdia on la música serà protagonista junt amb el teatre de text i que es podrà veure a partir del 22 d’agost.

Fotografia: Sergi Panizo

La companyia formada per Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau es tranformen en tres muses per reflexioonar sobre l’amor des del sentit més ampli de la paraula. De l’amor romàntic a la sororitat, l’amor com a opi de les dones, la dependència emocional o la por d’estar soles, l’amistat, l’amor líquid, les jerarquies de l’amor o el poliamor, són alguns dels temes que apareixeran en aquesta nova proposta de dramatúrgia catalana contemporània que comptarà amb les veus de les pròpies integrants de la companyia i la directora, Eu Manzanares (creadora d’espectacles com Nessun Dorma o Lo nuestro). Pel que fa a la música, Gerard Sesé, Ariadna Cabiró i Arnau Tordera seran els encarregats de la composició musical Modesto Lai hi serà cada nit tocant el piano.

Amor, humor i feminisme

La reflexió i la reivindicació feminista hi seran presents sense deixar de banda l’humor i la música en directe, amb estructura de cabaret que permet donar cabuda a múltiples veus, textos escrits per Xavi Morató, Mireia Giró, Adriana Segurado, però també per integrants del mateix equip com Eu Manzanares, Laura Pau i Laia Alsina Riera.

Fotografia: Sergi Panizo

Fotografia: Sergi Panizo

Com ja han fet The Feliuettes als anteriors espectacles, tractaran temàtiques que afecten a tothom, però sempre amb humor, que afirmen que és “la millor manera de canviar consciències i de desmuntar arguments”. Amor a mort, per tant, reflexionaran sobre la toxicitat de le relacions, l’amor vist amb ull de dona, o sobre tòpics masclistes com la visió femenina de les cures o la responsabilitat en las tasques de la llar o la gestió emocional. 

“Tots aquests temes i molts més són punts de partida per a qüestionar-nos, un cop més, allò establert i amb ulls de dona intentar fer-ne comèdia, que és on s’amaguen les grans tragèdies”, comenten The Feliuettes.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!