Teatre familiar on-line al sofà de casa

Redacció TeatreBarcelona

En aquests dies de confinament, els pares i mares anem pescant per aquí i per allà activitats per a mantenir entretinguts els petits de casa.  Diverses sales i companyies han posat a l’abast les gravacions dels seus espectacles, i d’altres fan propostes programades en directe per les xarxes socials.

Des de Teatre Barcelona volem que no deixeu de gaudir del teatre família, encara que sigui al sofà, i a través d’una pantalla. Un cop tornin a obrir els teatres i a celebrar els Festivals, us seguirem informant de les millors propostes perquè les sales quedin ben plenes de rialles i aplaudiments!

EMISSIONS PROGRAMADES:

El Mercat de les Flors, dins de la seva programació especial ‘No et desballis’, proposa cada setmana un espectacle de dansa per a públic familiar, que es pot veure de forma gratuïta des del seu web durant dies determinats.

El Teatre Lliure estrena la proposta Clàssics per criatures. Diversos artistes de la dramatúrgia i la il·lustració adapten quatre clàssics de la literatura dramàtica universal. Per poder accedir-hi cal comprar l’entrada (3€) aquí i el primer dia de funció es rebrà un enllaç per accedir a la sala on-line.

21 a 24/05. LA CASA DE BERNARDA ALBA
adaptació i direcció Victoria Szpunberg i il·lustrat per Anna Yael. Recomanat a partir de 9 anys.

28 a 31/05. TERRA BAIXA
adaptació i direcció Pau Miró i il·lustració de Fito Conesa. Recomanat a partir de 8 anys.

4 al 7/06. ANTÍGONA
adaptació i direcció Helena Tornero i il·lustració, espai sonor i interpretació Pau de Nut.

11 a 14/06 EL REI LIRÓ (El Rei Lear) 
adaptació i direcció Jordi Oriol i il·lustració de Riki Blanco.

 

GRAVACIONS D’ESPECTACLES:

VIU EL TEATRE. La productora de teatre per a infants, encarregada, entre d’altres, de la programació familiar del Petit Romea, ha posat en obert diversos dels seus espectacles.

  • Alícia al país de les meravelles (de Marta Buchaca). Versió castellà
  • El Petit Dalí i el Camí cap als somnis. Versió català i castellà.
  • Pintamúsica. Per a infants de 2 a 5 anys. Contrasenya: pintamusica

A més, també ha engegat el projecte VIU EL TEATRE TV, un espai d’entrevistes als equips artístics de les seves obres teatrals i d’altres companyies, que s’estrenen cada dimarts a les 18h al seu canal de youtube, i després queden al canal.

El PETIT LICEU ha publicat quatre de les seves produccions d’òpera per a públic familiar: El jove barber de Sevilla, La flauta màgica, La Ventafocs .

L’AUDITORI es suma a la iniciativa compartint la seva última gran estrena dirigida a infants Out of the cage, així com l’espectacle Pica-so .

L’ATENEU POPULAR 9BARRIS ha posat també en obert aquest dies el seu arxiu on-line, on hi podrem veure les seves produccions de Circ d’Hivern Invisibles (de Joan Arqué i Joan Ramon Graell), Nu (dirigit per Quim Girón), Garbuix (dir. Per Guillem Albà) i Combinats de Circ.

El Jove Teatre Regina proposa al canal de youtube, espectacles que han anat passant per la seva sala, com El llibre de la Selva o Gats.

RHUM, el primer espectacle de la Rhum i Cia que va realitzar per homenatjar al pallasso ‘Monti’, es podrà veure també en obert durant aquest dies a través d’aquest enllaç.

JOVENTUT DE LA FARÁNDULA DE SABADELL ha penjat al seu canal de youtube 10 espectacles per a públic familiar, entre ells Els musics de Bremen, La volta en món en 80 dies i La Bella i la bèstia.

 

MÉS PROPOSTES:

Altres companyies de teatre familiar que també estan obrin els seus arxius i canals de vídeo:

ZUM ZUM TEATRE, La Gallina dels ous d’or

TITELLES PAM I PIPA, diversos espectacles al seu canal youtube

CIA LAZZYGAGS, diversos espectacles al seu canal

LA BALDUFA, diversos espectacles i reportatges aquí 

POCA COSA TEATRE, El carreró de les bruixes 

TEATRE MOBIL, Cösmix

CIA NAPS I COLS, Lila, una princesa diferent

LA COJA PRODUCCIONES, Laura y el enigma de la música perdida en el vagón de metro

CIA LUCKIE & LUKE, La isla del tesoro

CIA ROBERTO G.ALONSO, Simplicissimus

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari