‘Sherlock Holmes y el destripador’, nova proposta del Teatre Apolo

Redacció

El Teatre Apolo ha presentat en roda de premsa l’espectacle amb el qual inicia la nova temporada 2018-19. Es tracta de Sherlock Holmes y el destripador un thriller d’autoria original inspirat en els coneguts personatges de les novel·les d’Arthur Conan Doyle.

Amb aquesta nova versió, els responsables del teatre recuperen “una tradició catalana de concebre l’espectacle policíac com a un fet social”. En paraules del seu director, Ricard Reguant, han volgut “ser molt curosos amb la tradició del personatge perquè sabem que té molt seguidors”.

L’obra està ambientada l’any 1888, al barri de Whitechapel de Londres, on s’estan cometent crims atroços les víctimes dels quals són sempre prostitutes. L’inspector Lestrade (Joan Carles Bestard), desesperat per la situació, es presenta en el 221B de Baker Street per contractar els serveis del famós detectiu Sherlock Holmes (Arnau Puig).

“Els personatges de Sherlock Holmes i Jack l’esbudellador només han coincidit a la ficció en algunes pel·lícules però Doyle no va escriure mai cap història sobre ells junts”, ha explicat Reguant.

Completen el repartiment Javier Enguix, Tamia Déniz, Jordi Llovet i Miriam Marcet, entre d’altres. La música ha estat composada per Pep Sala.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!