Selecció de propostes per a enamorats (o no…)

Ruben Garcia

Ens és igual si ets més de Sant Valentí o de Sant Jordi, com si vols celebrar la vida cada dia de l’any, qualsevol excusa és bona per regalar o sorprendre algú visitant algun dels teatres de la ciutat!

Ara, si el mes de febrer desperta en tu el costat més romàntic i busques sorprendre a la teva parella o al teu amic o amiga especial, et proposem una selecció d’obres de teatre, musicals, comèdies o històries que et donaran un cop de mà per fer un regal especial!

Si busques una verdadera història d’amor amb ingredients com: romanticisme, humor, sorpresa o nostàlgia… la teva obra és Un cop l’any, al Teatre Poliorama (fins a l’11 de febrer). Una comèdia romàntica que ens explica la història de dues persones que durant 25 anys es troben una vegada a l’any per reviure la seva nit d’amor.

Però si et va la comèdia pura i d’embolics esperat uns dies: a partir del 16 de febrer torna El llibertí amb Àngels Gonyalons i Abel Folk, un vodevil amb humor, seducció que et proposarà una interessant reflexió sobre la moralitat.

Una història d’amor elevada pel cinema a l’Olimp del romanticisme… el musical Dirty Dancing estarà fins al 25 de febrer al Teatre Tívoli. La història ja coneixes, només que tinguis precaució si et poses a ballar i acabes reproduint el mític salt… si us plau, no preguem mal.

Si busques passar una bonica nit i, a més, contribuir a una causa solidaria et recomanem Amor x Amor, una vetllada on els artistes més rellevants dels nostres musicals interpretaran grans cançons d’amor d’avui, d’ahir i de sempre. Això serà el 26 de febrer al Teatre Victòria amb artistes com Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Mariona Castillo, Lucía Torres, Neus Pàmies, Joan Vázquez Rubén Yuste, entre molts d’altres, tots dirigits per Alícia Serrat Dani Campos.

T’agrada gaudir del teatre musical en petit comitè? El Maldà et proposa una opció més íntima: Lovely precious dream, un viatge poètic i musical a través de la vida de la gran Nina Simone.


Qui no coneix el drama de Romeo i Julieta? T’imagines poder veure-la en format òpera i en el màgic entorn del Gran Teatre del LiceuCharles Gounod, un dels grans representants del drama líric francès, ens proposa una adaptació d’aquesta cèlebre història d’amor més cèlebre de la literatura original de Shakespeare situant-la a la Guerra Civil dels Estats Units (1861-1865). Serà a partir del 14 de febrer.

Jordi Díaz s’ha convertit en un expert en relacions de parella, l’èxit de Els homes són de Mart i les dones de Venus ens ho ha demostrat. Aquest és el manual que necessites per entendre les relacions dels homes amb les dones. En la mateixa línia trobarem una altra comèdia Orgasmos, una altra veterana comèdia que no para de triomfar despertant somriures, o el monòleg sobre les aplicacions per lligar d’Andreu Casanovas Tinder sorpresa. Totes tres propostes estan en cartell al Club Capitol.

Altres temples de l’humor, que ens ofereixen històries d’amor/des amb humor, són: el Cafè Teatre Llàntiol i el Teatreneu. El primer, el petit teatre del carrer Riereta, segueix apostant per tres grans èxits: A tres metros, cielo, una comèdia sobre les relacions de parella; i monòlegs com Cupido Perdón de Carlitos o el Ramon LSD amb la seva diferent i particular visió de l’amor, potser no tan romàntica però igual de divertida, amb Abajo las pasteladas i Soltero desquiciado busca… El Teatreneu, en canvi, ha preparat sessions especials de Sant Valentí amb tot l’equip de  Improshow.

També hem trobat propostes per a separats, el Jove Teatre Regina ens proposa Separades… i què?, una comèdia protagonitzada per Mayte Carreras i Cristina Solà.

Ah! I un últim apunt d’històries d’amor o desamor n’hi ha moltes però no n’hem trobat cap on els protagonistes siguin homosexuals, lesbianes, transsexuals o de qualsevol altra ètnia que no sigui blanca… no n’hi ha o no les hem robat… Des de TB la nostra crida a tots els programadors: volem històries d’amor per a totes i tots!

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari