Tot el que necessites per anar al teatre

Lovely Precious Dream

Lovely Precious Dream

Després de l’espectacle Canta’m un contel’Excèntrica enceta la seva segona producció teatral amb l’espectacle de petit format Lovely Precious Dream, dirigit i escrit per Juanjo Marín i protagonitzat per l’Esmeralda Colette. Torna a repetir el mateix equip, amb Sergio Roca com a tècnic i la companyia de Santa Coloma l’Avalot, encarregada de l’escenografia.

Després d’un procés intens de creació sorgeix aquest espectable en forma de soliloqui musical al voltant de personatges desterrats, víctimes de la desubicació racial i la soletat, on la literatura, la música i l’art poden ser l’única salvació.

SINOPSI

Lovely Precious Dream és un recorregut per alguns dels passatges musicals i vitals de Nina Simone i, tot i això, no es tracta d’un biopic sinó d’una aproximació teatral i poètica al món interior d’aquesta artista, defu­gint el teatre documental i procurant aproximar-nos el màxim possible a la veritat de l’artista i al tipus d’emocions que despertaven les seves ac­tuacions en directe. Tot plegat configura un nou relat que esdevé un joc de miralls de novel·les com Huckleberry FinnL’ample mar dels Sargassos o Jane Eyre, els personatges de les quals entronquen anacrònicament amb la forma de ser i de sentir del nostre personatge protagonista.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració