REGALA CIRC

Regala circ: 5 propostes ideals pel Nadal

Rubén Garcia Espelta

Tot i que el circ es pot gaudir cada mes de l’any, no direm pas que el circ no fa Nadal: més aviat tot el contrari. El circ agrada perquè ens emociona, perquè proposa un espectacle que combina el gran talent dels professionals especialistes amb les arts circenses, l’humor dels clowns i, sobretot, perquè és ideal per gaudir-ne en família o amb grups i amistats. Anem al circ!

Un clàssic del circ nacional

Fofito, el mític pallasso de la tele, ha tornat i ho fa acompanyat de la seva filla, un altre clàssic de circ: la clown Mónica Aragón, cosina del popular actor i empresari Emilio Aragón. Al seu nou espectacle gaudireu del circ més clàssic, on, a part de trapezistes i acròbates, no hi faltaran les mítiques cançons que han fet eterns aquesta saga d’artistes.

L’art del circ en majúscules

Es tracta d’un dels circs més veterans de l’escena, amb més de cinc generacions d’artistes, i per aquest motiu en el seu nou espectacle proposen reivindicar el seu art. Els Raluy proposen un espectacle de circ clàssic, però no menys emocionant, i un viatge en el temps a través dels seus emblemàtics carruatges centenaris.

Circ per adults amb un punt picant

El primer espectacle de la saga The Hole compleix deu anys i per celebrar-ho torna més picant que mai amb la seva edició més X i amb els personatges més emblemàtics. Un espectacle per a majors de 16 anys que compta cada nit amb un mestre de cerimònies diferent: Álex O’Doherty, Eva Isanta, Canco Rodríguez o Víctor Palmero.

El millor circ del món, ara sobre gel

Crystal del Cirque du Soleil és una fusió perfecta entre les arts del circ i els esports sobre gel. Per a aquesta nova creació la companyia canadenca ha explorat l’essència del patinatge, portant el característic estil acrobàtic de la companyia a un territori desconegut, una capa de gel, i difuminant els límits entre els esports de patinatge i aeris i les arts del circ.

Talent local i circ contemporàni

El Sant Andreu Teatre coliirà al febrer Potser no hi ha final del Circ Pistolet; en canvi, pel TNC passaran, entre el desembre i el març, noms aclamats com Manolo Alcántara amb Déjà vu o Alba Sarraute amb Desdèmona; al cicle Barcelona Districte Cultural i a l’agenda de La Central del Circ també trobareu cites interessants. Cicla sobre el títols per obtenir més informació. 

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!