El grup Obeses protagonitza una Opera Rock sobre Jacint Verdaguer

Redacció

El grup osonenc Obeses, liderat pel cantant Arnau Tordera, porta al Teatre Romea el musical Verdaguer, ombres i maduixes, estrenat aquest desembre a Vic. L’obra, basada en proses autobiogràfiques i poemes de Verdaguer, construeix un fil argumental que acara un Verdaguer jove i terrenal, encarnat pel mateix Tordera, amb un Verdaguer vell, savi i desenganyat, interpretat per Ferran Frauca.

Per endinsar-se en aquests dos universos de Verdaguer, els autors -Pep Paré, Pere Tió, Antoni Font-Mir i Jaume Coll Mariné- han partit de textos com les poesies amatòries de joventut ‘Jovenívoles’ i fragments de poemes emblemàtics com ‘Canigó’ o l”Atlàntida’, a més de la poesia més mística del poeta de Folgueroles.

Als dos Verdaguer, els acompanyen vuit actors i cinc músics que ajudaran a mostrar les ombres, la tensió entre el triomf i la catàstrofe, tensions vitals difícilment solubles que es debaten entre el Jo i el Tot.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!