Tot el que necessites per anar al teatre

Nico & Sunset dirigirà la XVIII Gala Catalunya Aixeca el Teló

7 juliol 2019
n

El 9 de setembre, ADETCA, conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) celebraran la XVIII Gala de Catalunya Aixeca el Teló com a presentació i inici de la temporada teatral 2019/2020. Enguany, la gala tornarà a celebrar-se al Gran Teatre del Liceu.

Segons l’organització, l’edició d’enguany segueix plantejant-se com una oportunitat per donar una imatge global de les arts escèniques a Catalunya i que reflecteixi tots els agents del sector: autors teatrals i els creadors de continguts escènics, públics del teatre, especialment exemplificats en els entorns familiars, espectacles, en la mesura que expliquen la capacitat de producció del sector, actors, directors i diferents professionals artístics del sector.

El gran repte de la iniciativa és combinar de forma equilibrada aquests elements i, al mateix temps, oferir un espectacle diferent i motivador tant pels espectadors en directe com pels espectadors de televisió.

En aquesta ocasió, la gala serà creada i dirigida per Nico&Sunset, productora d’Oriol Vila i Raquel Salvador, creadora d’èxits com Paradise, Be my baby o Oh, mami! L’objectiu que s’han marcat com a responsables és engrescar a la gent a veure teatre. Per això, la gala estarà pensada per a tots els públics i feta amb molt d’humor i esperança. La jove actriu Nonna Cardoner serà la presentadora juntament amb altres nens per intentar recordar-nos què ens aporta el teatre a diferència d’altres arts. Durant la nit, es tractarà de potenciar la màgia del directe com a element diferenciador en temps de tantes pantalles. “El teatre és, en essència, un joc dalt d’un escenari i no hi ha ningú més connectat amb el fet de jugar que els més petits”, pensen els organitzadors.

La jove actriu Nonna Cardoner serà l’encarregada de presentar la Gala.

També reivindicaran l’assignatura de teatre a les escoles i la importància del paper dels nens com a espectadors als teatres de Catalunya. Ens faran recordar que sempre que comprem una entrada per a qualsevol espectacle estem recuperant aquella capacitat màgica d’imaginar que teníem quan érem petits i que lamentablement anem perdent amb el pas del temps.

Segons les paraules de Vila i Salvador, la seva intenció és parlar “del teatre sempre en positiu. Ni ens queixarem, ni ens enfadarem amb ningú. Intentarem mirar només al futur. Mostrarem què és el que fa que sigui un art tan únic i especial. Proclamarem que el teatre ens ajuda a ser més feliços i també millors persones”.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari