Los Miserables… al Liceu!

Comunicació

La gira de Los Miserables aproparà a Barcelona l’espectacular muntatge, per a que flipem entre bany i bany a la platja de la Barceloneta.

LOS_MISERABLES_Torna_a_Barcelona_Liceu

“Los Miserables” és una producció franquícia (els McDonald’s i Els Miserables són idèntics arreu del món), escrita per Claude-Michel Schönberg i Alain Boubill a partir de l’obra homònima de Victor Hugo, publicada l’any 1862. S’ha estrenat a 42 països, 300 ciutats, i s’ha traduït a 22 idiomes, essent un dels espectacles més populars de tots els temps. Més de 65 milions d’espectadors l’han vista. Una bomba, vaja.

El musical, que recentment s’ha portat a la gran pantalla, s’ambienta en la França del segle XIX i narra la història de Jean Valjean, un expresidiari honest perseguit durant dècades pel policia Javert per saltar-se la llibertat condicional. Valjean canvia d’identitat i decideix fer-se càrrec de la petita Cosette, filla de la desgraciada Fantine, canviant el rumb de la seva vida. Valjean es veurà envoltat per la revolució que fan esclatar uns joves estudiants parisencs, un dels quals és l’enamorat de la seva filla.

L’any passat ja vàrem poder gaudir d’aquest espectacle al Barcelona Teatre Musical. Aquest cop només podrem emocionar-nos amb la història de Jean Valjean 10 únics dies: del 25 de juliol al 3 d’agost de 2014. Si tu estàs content, les teves natges segurament també: les incòmodes butaques del BTM, poliesportiu reconvertit a teatre (“perdoneu, però algú ho havia de dir”), ja no seràn les depositàries del nostre pes en tant que gaudim del musical. Aquest estiu “l’experiència miserable” serà molt més intensa i luxosa: es representarà al Gran Teatre del Liceu.

Les entrades van dels 74€ als 18€ (amb visió reduïda), i ja estàn a la venda aquí.

LOS_MISERABLES_Torna_a_Barcelona_Liceu

La gira 2013-2014

L’equip artístic i creatiu d’aquesta producció ha renovat cares respecte a l’anterior. Ara compta amb Christopher Key (director associat), Alfonso Casado (supervisor musical), Daniel Anglès (director resident) y Arturo Díaz (director musical).

El repartiment l’encapçala l’argentí Nicolás Martinelli com a Jean Valjean, que ha substituit a Gerónimo Rauch, que interpreta el mateix paper al West End londinenc. Ignasi Vidal és el seu arxienemic Javert, i l’acompanyen Elena Medina (Fantine), Talía del Val (Cosette), Guido Balzaretti (Marius), Lydia Fairén (Eponine), Carlos Solano (Enjolrás), Eva Diago (Madame Thénardier) y Armando Pita (Thénardier).

Aquí pots veure alguns vídeos dels assajos del musical:La música, a Spotify

Si tens tants nervis que no pots esperar fins l’agost, pots anar fent boca escoltant la banda sonora de l’espectacle a Spotify.

Et deixem l’enllaç:

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!