L’espectacle del Cirque du Soleil dedicat a Messi s’estrenarà a Barcelona el 10 d’octubre

Redacció

El Cirque du Soleil ha presentat el seu anunciat espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo Messi. Es titularà Messi 10 i és el primer espectacle de la companyia inspirat en un esportista i la primera vegada que estrena un muntatge d’aquesta mida fora del Canadà. La data d’estrena prevista és el 10 d’octubre del 2019.

La suma del Cirque du Soleil, probablement, la companyia de circ més popular del món i el jugador de futbol més important de l’actualitat fan esperar un gran èxit internacional. El Cirque du Soleil té 11 muntatges en aquest moment de gira per tot el món. El seu productor executiu ha afirmat que és “tot un honor” la disponibilitat de Messi. “Encara que no t’agradi el futbol, tots coneixem Leo Messi. En els últims 25 anys hem treballat amb artistes espectaculars i marques molt conegudes: els Beatles, Michael Jackson, James Cameron… però mai amb una llegenda de l’esport viva. És un desafiament. Però necessitàvem trobar què ens unia”. L’empresari afirma que el circ i Messi connecten pels “seus valors” perquè tots dos sorprenen el públic i perquè tenen un “missatge inspirador”.

L’espectacle no tindrà lloc en una carpa tradicional de circ, sinó que tindrà l’aparença de pavelló d’esports i serà tan llarg com un partit de futbol. L’escenari també inclourà una pantalla gegant on es veuran imatges de Messi. La carpa s’instal·larà al Parc del Fòrum. Mukhtar serà el director de l’obra, que ja han començat a treballar creativament des de fa mig any. Segons ha declarat, serà un espectacle que mostri “la passió” del futbol i el públic serà realment “el dotzè jugador” perquè podrà cridar, cantar i animar el seu equip contra la grada rival. “Messi no serà a l’espectacle però el seu esperit hi ha de ser”, conclou Mukhtar.

PROCÉS CREATIU

La seu internacional del Cirque duSoleil, centre neuràlgic i artístic amb base A Mont-real, és on, actualment, s’està duent a terme creació del xou que es troba en plena elaboració. Artistes, coreògrafs, entrenadors i equip artístic treballen amb dedicació per a donar forma a l’espectacle; mentre el sofisticat departament de vestuari i maquillatge desenvolupa la simbologia i paleta de colors que vestiran als artistes. Llums, so, música, equips tècnics i efectes audiovisuals treballen en aquest magnífic espectacle diferent creat per la companyia líder d’entreteniment en el món.

“Hem treballat molt dur en la creació, formant un sòlid i inspirador equip de creadors. Estem treballant en aquest projecte des de fa gairebé dos anys per a presentar un xou que revelarà l’atletisme, devoció i excel·lència que uneix el món del futbol i el del circ.” explica Sean McKeown director de creació. “L’espectacle inspirarà a les persones a trobar el 10 que tots tenim dins.”

DESCRIPCIÓ DE L’ESPECTACLE

Messi10 by Cirque du Soleil explica la història d’un jove l’ambició il·limitada per a superar qualsevol obstacle del qual li porta a convertir-se en el millor número 10 del món. Explorant tots els elements del seu èxit, l’espectacle crea un univers en el qual la grandesa s’aconsegueix cada vegada que un cau i s’aixeca en el camí darrere l’impossible.

Un elenc de 46 artistes de més de 15 països conduirà al públic a través d’una espectacular performance de 90 minuts on s’uneixen l’ambient elèctric dels estadis amb la intimitat del teatre, acompanyat d’una banda sonora vibrant a càrrec de Sony Music.

Aquesta és una oportunitat única per a gaudir del primer espectacle que tradueix artísticament el talent de la llegenda viva del futbol i que mostra que el treball i la dedicació fan que qualsevol somni sigui possible.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!