Tot el que necessites per anar al teatre

Messi10 by Cirque du Soleil

Messi10 by Cirque du Soleil

Cirque du Soleil torna amb la seva carpa amb Luzia, una festa de llum i pluja, surrealista i vibrant inspirada en el màgic univers de Mèxic! Des del 17 de març fins al 10 d’abril de 2022. Entrades aquí.

El Cirque du Soleil presenta el seu espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo MessiMessi10 by Cirque du Soleil és el primer espectacle de la companyia inspirat en un esportista i la primera vegada que estrena un muntatge d’aquesta mida fora del Canadà.

Sinopsi

Messi 10 by Cirque du Soleil és una experiència al·lucinant i inspiradora per als fans que tradueix acrobàticament l’atletisme, la devoció i la superació que combinen el món del futbol amb el del circ, celebrant el millor futbol del nostre temps.

Messi 10 by Cirque du Soleil explica la història d’un jove amb l’ambició incansable de superar qualsevol obstacle per arribar a ser el millor número 10 del món. El show explora tots els elements del seu èxit per crear un univers en què la grandesa s’assoleix cada vegada que algú cau i s’aixeca en el camí cap a l’impossible.

Un elenc de 46 artistes guiarà el públic i els fans en un recorregut vertiginós de 90 minuts d’adrenalina que combina una performance física enlluernadora amb una sorpresa poètica impensada, i una banda sonora vibrant com a teló de fons.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Per a mí, la part del circ, amb els extraordinaris artistes de la companyia canadenca, no acaba d’amalgamar-se amb la temàtica Messi. Acabes passant-t’ho bé, com sempre, amb els salts arriscats, els funambulismes, antipodismes i acrobàcies i preguntant-te què hi fa allà al mig tot aquell culte a la personalitat de l’argentí, que sembla que hi sigui amb calçador. Més enllà de les jugades de Messi i altres vídeos menys realistes que es projecten en les enormes pantalles d’una impagable funcionalitat, els tòtems d’una funció amb molt joc aeri i amb una posada en escena força discotequera (tan pels llums com la banda sonora vibrant com a telò de fons), són les coreografies i alguns dels exercicis com el del lleó xinès, les posicions impossibles del contorsionista que gira el cap com la nena de L’exorcista i provoca un esglai en tot el públic, l’equilibri de la funambulista o els vols de la troupe d’acròbates.
  El circ, doncs, és el millor d’un espectacle que per a mí ha resultat decebedor pel que fa a la factura artística, impròpia, tot s’ha de dir, d’un muntatge dels bons del Cirque du Soleil. Podeu dir-me vella peròi jo trobo molt a faltar els grans números de trapezi i de acrobàcies que sí que hi havia en els seus primers espectacles com Alegria o Saltimbanco. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/11/03/messi10-by-cirque-du-soleil/

  03/11/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Un montaje del Cirque Du Soleil sobre un astro mundial del fútbol…
  No soy demasiado futbolero y no me llamaba la atención pero el recordar como he disfrutado de todos los espectáculos de esta compañía me decidió a acudir de nuevo a su carpa instalada en el Forum!
  Y menos mal! El espectáculo es impresionante. Un homenaje a Messi pero también al circo y a la espectacularidad!
  Sin duda la primera parte me emocionó mucho más que la segunda. No voy a hacer spoiler, pero el número del jugador que simula que le han hecho daño en una falta pasará a ser uno de los números que más le han impactado y más he tenido que apartar la mirada del show para no desmayarme jajajaja
  Enhorabuena!! Lo habéis vuelto a hacer

  19/10/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Tres cuartos de hora antes del inicio de todas las funciones, en el Foyer, tiene lugar una sesión formativa gratuita con la información básica de la ópera así como un resumen argumental

  19/10/2019
 • Alba Palahí

  La coreografia i la plasticitat de l’espectacle són fascinants, el desplegament de mitjans, espectacular, i les actuacions i les habilitats dels actors, impressionants i molts cops fins i tot sobrehumanes. Difícil no quedar fascinat i emocionat davant d’una producció d’aquestes dimensions. Un gran espectacle per a tots els públics per gaudir i recordar!
  Dit això, però, el fet que una producció tan gran com Cirque du Soleil, focalitzi tota l’atenció en un fet tan concret com és aquest mite del futbol, li fa perdre molta riquesa de matisos, sobretot musicals, conceptuals i plàstics, que són el que fan que la companyia respiri aquesta atmosfera màgica i onírica tan especial.

  16/10/2019
 • FERMI PUIG LLINARES

  L’escenografia i els acrobates son d’un altíssim nivell, cal destacar algunes actuacions que no vull detallar per que no es perdi el factor sorpresa. Us aseguro que n’hi ha alguns dignes de recordar. i que fins i tot et fan patir de la dificultat que tenen. Felicitats per la feina feta al Cirque du Soleil i vull destacar el detall de fer part de la presentació en llengua catalana, cosa que gent nascuada aqui (com ja vaig comentar amb el Mago Pop) ni es digna a dir bona nit.

  13/10/2019
Articles relacionats
Cirque du Soleil desvetlla els secrets de l’espectacle sobre Messi

Cirque du Soleil desvetlla els secrets de l’espectacle sobre Messi

10 setembre 2019

El Cirque du Soleil ja ha desembarcat al Parc del Fòrum per muntar l’espectacle Messi 10 by Cirque du Soleil, la nova obra de la companyia de circ canadenca que […]

L’espectacle del Cirque du Soleil dedicat a Messi s’estrenarà a Barcelona el 10 d’octubre

L’espectacle del Cirque du Soleil dedicat a Messi s’estrenarà a Barcelona el 10 d’octubre

20 juny 2019

El Cirque du Soleil ha presentat el seu anunciat espectacle de circ basat en la vida i trajectòria esportiva de Leo Messi. Es titularà Messi 10 i és el primer […]