Mag Stigman: Fabulós
A partir de 10,00€
Comprar Entrades
Des de: 17 d'abril de 2021
Fins: 23 de març de 2024
Des de: 17/4/2021
Fins: 23/3/2024

Mag Stigman: Fabulós

Mag Stigman: Fabulós
Últimes funcions
A partir de 10,00€

Fabulós és un espectacle on tot el que passa és realment fabulós. Aquest és l’adjectiu més adequat i més fàcil per definir tot el que succeeïx en aquest espectacle.

En aquesta representació escènica, el Mag Stigman ens mostrarà el seu univers màgic i particular, on poc a poc anirem descobrint que amb imaginació, música i sobretot, la participació del públic, es poden arribar a fer coses veritablement sorprenents.

Durant una hora, aquest fantàstic artista ens deleitarà amb números de màgia visual, acompanyats de músiques i coreografies que a més de deixar-nos amb la boca oberta, faran que durant una estona ens divertim i ens oblidem de tots els problemes de la vida.

Mag Stigman presenta una festa escènica per a tota la família. Un espectacle complet: amb molt de ritme, entreteniment i sobretot, molt bon rotllo.

Màgia, malabars, coreografies, molta participació de públic i fins i tot, els millors efectes de Matemagia. Tot en un ambient molt proper.

Una representació interactiva en què et sorprendràs amb la màgia, alhora que et divertiràs i et deixaràs portar per un espectacle ple d’energia i positivisme. Fins i tot, podràs sentir la màgia a les teves pròpies mans! Una proposta dinàmica, divertida i molt colorista. Ideal tant per a petits com per a adults.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Cincómonos Espai d'Art, Barcelona
Carrer Roger de Llúria 128, 08037, Eixample, Barcelona
Veure mapa

Aforament:
50 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit