L’Aquitània Teatre reobre de nou apostant per l’humor, el cabaret i la màgia

Redacció

L’Aquitània Teatre reobrirà de nou el proper dissabte 28 d’octubre. El teatre situat a l’antic cinema de l’Avinguda Sarrià, seu de la Filmoteca fins al seu trasllat al Raval, apuja el teló amb Els Tres Porquets de la mà de la Companyia Magatzemd’Ars, el thriller McGuffin amb Jordi Rios ​i Mònica Pèrez​, obra dirigida per Carlos Latre i l’espectacle de màgia​ ​DeMente​ amb Luís​ ​Pardo​.

Després d’un temps amb el teatre tancat, s’inicia el present projecte amb una reforma integral de la sala, passant per la creació de la nova marca i un nou concepte de comunicació: el teatre amb cinc sentits. La programació estarà estructurada en tres línies: una primera hora dedicada al teatre d’humor, amb produccions pròpies o companyies convidades; una segona hora amb predomini del cabaret, la màgia i el mentalisme; i el teatre familiar de cap de setmana.

Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari