La Sala Atrium presenta La mujer más fea del mundo

Redacció

La Sala Atrium estrena La mujer más fea del mundo, un espectacle dirigit per Bàrbara Mestanza que ha escrit i protagonitza juntament amb Ana Rujas. L’obra es defineix com “una declaració d’amor a la lletjor, un crit a la revolució, a la batalla i a la guerra. Perquè ara ha arribat el moment de reivindicar la lletjor i cremar tota la resta”.

A l’espectacle s’analitza sarcàsticament el paper que el cos físic exerceix en el món i com aquest està encadenat al grau de felicitat al que una persona pot aspirar. Però no només es parla i s’investiga sobre el cos, sinó que  és una anàlisi profund sobre la lletjor. La revolució de la lletjor.

La mujer más fea del mundo parla del buit, d’aquesta sensació constant en el cos de l’animal humà que ha portat a tota la humanitat al consumisme més absolut. La companyia La otra bestia formada per Bàbraba Mestanza i Ana Rujas, inicia la seva trajectòria amb aquesta primera peça. La proposta forma part d’una trilogia anomenada La trilogía de la bestia. La segona peça, Pocahontas o la verdadera historia de una traviesa es podrà veure a la Sala Beckett el febrer de 2019 i parla sobre la veritat de la història de la humanitat. Finalment, en l’última peça treballaran sobre la violència de l’ésser humà.

La mujer más fea del mundo es podrà veure del 12 de desembre al 6 de gener de 2019 a la Sala Atrium.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!