“La Ratonera” ja té protagonistes

Comunicació

En tres setmanes s’estrena “La Ratonera” d’Agatha Christie al Teatre Apolo. Vols conèixer qui encapçalarà el cartell?

La Ratonera (The Mousetrap) porta triomfant a Londres 62 anys de manera ininterrompuda, amb més de 10 milions d’espectadors, 20.000 representacions, 300 actors i diversos rècords Guiness a les seves esquenes.

Aquesta novel·la policial va ser escrita per Agatha Christie l’any 1952, essent adaptada al teatre el mateix any. Ambientada a la dècada dels 40, explica el succés on vuit personatges es veuran aïllats per culpa de la neu a la Mansió Monkswell, als afores de Londres. Tots ells estan involucrats amb un crim recent. Alguns són víctimes, altres sospitosos… I un dels vuit és l’assassí!

ELS PROTAGONISTES

la-ratonera-teatre-apolo-protagonistes

MARIONA RIBAS

La sabadellenca interpreta a Mollie Ralston, propietària de la Mansió Monkswell, i casada amb Gilles Ralston.
Darrerament hauràs vist la Mariona a l’escenari del Teatre Nacional amb Una història catalana (Jordi Casanovas, 2013), a la televisió (La República, El cor de la ciutat, El Internado o Hospital Central) i a la versió cinematogràfica del best-seller de Federico Moccia Perdona que te llame amor (Joaquín Llamas, 2013).

ALEIX RENGEL

Encarnarà a Gilles Ralston, l’irritable marit de la Mollie i administrador de la Mansió Monkswell.

L’Aleix es va formar al Col·legi del Teatre i l’Escola El Timbal de Barcelona, i ha participat a diversos muntatges amb el director Boris Rotenstein (Contra el espejo, de Damian Ruiz; Barcelona 1936, de Claude Mercadié; Bent, de Martín Sherman…) o d’altres com Un bosc de paraules (Miquel Martí i Pol; Dir. Teresa Canas). A la televisió l’has vist a El secreto del puente viejo, El cor de la ciutat, Ventdelplà o Guante Blanco.

FERRAN CARVAJAL

Ell donarà vida al Sargent Trotter, un jove policia que arriba a la mansió per investigar i resoldre el misteriós crim de Culver Street.

El Ferran té 37 anys i és actor, ballarí, coreògraf i director. Si t’has mirat la fotografia pensant “de què em sona la seva cara”, t’ho confirmem: ell va interpretar el Narcís a El cor de la ciutat, un personatge amb discapacitat que va ajudar a fer visible aquest col·lectiu durant deu anys a una de les telesèries més exitoses de TV3. També ha coreografiat “La Traviata” de la Òpera d’Oviedo i forma part de l’elenc de Barcelona 1714, la pel·lícula finançada amb micromecenatge  en procès de rodatge que narrarà l’assetjament de Barcelona per part de les tropes borbòniques.

 

Què, tens ganes d’endinsar-te en aquesta història de misteri? Ja pots comprar entrades per gaudir d’aquest clàssic atemporal. A Teatre Barcelona tens l’enllaç a la taquilla del Teatre Apolo, on trobaràs les millors entrades al millor preu (garantit). Seràs capaç de descobrir l’assassí?

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!