La novel·la ‘Canto jo i la muntanya balla’ arriba al teatre de la mà de La Perla 29

Redacció

La Perla 29, la companyia liderada per Oriol Broggi afincada al Teatre de la Biblioteca de Catalunya, presenta a partir del 17 de febrer l’adaptació de la premiada novel·la d’Irene Solà Canto jo i la muntanya balla.

La història, editada per Anagrama, és una novel·la en la qual prenen la paraula éssers humans, dones d’aigua, fantasmes, bolets, gossos i cabirols que habiten en un indret secret que hi ha entre Camprodon i Prats de Molló. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries.

La peça, fildel al llenguatge utilitzat per l’escriptora, ha estat adaptada per la dramaturga Clàudia Cedó i combina teatre de gest, titelles i música en directe. A més, compta amb la direcció de Guillem Albà i Joan Arqué que comenta: “El repte era gran ja que una novel·la d’èxit sempre genera moltes expectatives i perquè el llibre té una investigació estètica en el camp de la literatura que requereix d’una altra investigació estètica en l’àmbit de les arts escèniques“.

La música, una de les grans protagonistes de l’obra, ha estat creada especialment per l’ocasió per Judit Nedderman i comptarà amb un repartimet actoral està format per Laura AubertDiego LorcaAmaia MirandaAnna Sahun, Ireneu Tranis i Caterina Tugores.

Més informació, imatges i entrades a:
Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!