‘La Jaula de las Locas’ anuncia funcions per Nadal i Cap d’Any

Andreu Rami

La companyia de ‘La Jaula de las Locas‘, capitanejada per Àngel Llàcer, han pres els carrers del centre de Barcelona per anunciar que l’aplaudida comèdia musical ja ha obert funcions per Nadal i Cap d’Any al Teatre Tívoli de Barcelona.

Per anunciar-ho han fet gala de l’esperit canalla i festiu de l’espectacle i han alterat la quotidianitat del centre de Barcelona aprofitant tots els semàfors en verd per representar petits fragments del musical, com les cançons ‘Maquillaje’ o ‘La vida empieza hoy’. Pots veure un fragment aquí:

Aquesta acció de guerrilla s’inspira en els cèlebres gags Crosswalk The Musical que el presentador nord-americà James Corden ha emès els darrers anys al seu popular late night show, on atura el trànsit de Los Angeles acompanyat de desenes d’artistes per representar fragments espectaculars dels musicals en cartell.

La funció de Cap d’Any de ‘La Jaula de las Locas‘ inclourà unes campanades en directe, cotilló, copa de cava i moltes sorpreses que la companyia prefereix mantenir en secret, de moment. Però coneixent la capacitat que tenen de liar-la… us en podeu fer una idea.

Les entrades ja estan a la venda AQUÍ o fent clic al botó de COMPRAR ENTRADES a la fitxa de l’espectacle.

Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!