‘La Jaula de las Locas’ anuncia funcions per Nadal i Cap d’Any

Andreu Rami

La companyia de ‘La Jaula de las Locas‘, capitanejada per Àngel Llàcer, han pres els carrers del centre de Barcelona per anunciar que l’aplaudida comèdia musical ja ha obert funcions per Nadal i Cap d’Any al Teatre Tívoli de Barcelona.

Per anunciar-ho han fet gala de l’esperit canalla i festiu de l’espectacle i han alterat la quotidianitat del centre de Barcelona aprofitant tots els semàfors en verd per representar petits fragments del musical, com les cançons ‘Maquillaje’ o ‘La vida empieza hoy’. Pots veure un fragment aquí:

Aquesta acció de guerrilla s’inspira en els cèlebres gags Crosswalk The Musical que el presentador nord-americà James Corden ha emès els darrers anys al seu popular late night show, on atura el trànsit de Los Angeles acompanyat de desenes d’artistes per representar fragments espectaculars dels musicals en cartell.

La funció de Cap d’Any de ‘La Jaula de las Locas‘ inclourà unes campanades en directe, cotilló, copa de cava i moltes sorpreses que la companyia prefereix mantenir en secret, de moment. Però coneixent la capacitat que tenen de liar-la… us en podeu fer una idea.

Les entrades ja estan a la venda AQUÍ o fent clic al botó de COMPRAR ENTRADES a la fitxa de l’espectacle.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!