Jorge Javier Vázquez torna al Teatre Tívoli amb la seva comèdia musical ‘Grandes éxitos’

Redacció

Del 19 al 28 de juliol el periodista i actor Jorge Javier Vázquez tornarà al Teatre Tívoli amb Grandes éxitos, la comèdia musical que sumarà ja 100.000 espectadors coincidint amb la seva breu temporada a Barcelona. Es tracta d’una divertida comèdia escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio, amb direcció musical de Julio Awad i coreografia de Federico Barrios, que compta amb quatre músics en directe i quatre artistes polifacètics: Inés León, Alejandro VeraBeatriz Ros i el mateix Vázquez que protagonitza el xou. En l’obra, es fa un repàs a algunes de les més famoses cançons de la història: grans musicals, boleros, balades, coples i algun que un altre tema per aixecar-se de la butaca i ballar. Un vibrant repertori per aconseguir que el públic comprengui que, per molts deutes que tinguem amb el passat, la veritable amistat sempre aconsegueix obrir-se camí.

L’espectacle explica com Jorge Javier Vázquez ha acceptat gravar un disc però amb tres condicions: que es digui Grandes éxitos, que es gravi en un teatre amb música en viu i que “ella” l’acompanyi en un duo. I qui és “ella”? La famosíssima cantant Blanca del Bosque, que ha vist com la seva carrera llanguia en els últims anys a causa de les seves múltiples addiccions. Tots dos van ser molt amics en el passat, però avui dia ni es dirigeixen la paraula. Tot va començar quan ella va visitar el plató de Sálvame per guanyar uns diners que necessitava i no va entendre que Jorge Javier no la protegís de les terribles (i certes) acusacions dels col·laboradors. Es van jurar odi etern i la seva amistat va quedar truncada. Però ara hauran de compartir escenari per una nit única, embogida i irrepetible. Seran capaços de reconciliar-se?

Grandes éxitos arribarà a Barcelona després de recórrer les principals ciutats de la geografia espanyola. Concretament, aquests pròxims mesos el musical podrà veure’s a Sant Sebastià, la Corunya, Càceres, Salamanca, Avilés, Pamplona, Bilbao, Lorca, Córdoba i Albacete, entre altres localitats. En cada lloc, algunes de les cançons s’adapten al públic local i, en el cas de Barcelona, a més, s’interpretaran diversos temes diferents dels que van poder gaudir els espectadors la passada temporada.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!