Tot el que necessites per anar al teatre

Jorge Javier Vázquez: Grandes Éxitos

Jorge Javier Vázquez: Grandes Éxitos

Grandes Éxitos és un repàs a algunes de les més famoses cançons de la història de la mà de Jorge Javier Vázquez: grans musicals, boleros, balades i algun que altre tema per aixecar-se de la butaca i ballar.

Sinopsi

Grandes Éxitos és una divertida comèdia escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio, amb direcció musical de Juliol Awad i coreografia de Federico Barrios, en la qual comptarem amb 4 músics en directe i 4 artistes polifacètics Jorge Javier Vázquez, Inés León, Alejandro Vera i Beatriz Ros, per donar repàs a algunes de les més famoses cançons, els Grans Èxits de la història: grans musicals, boleros, balades i algun que altre tema per aixecar-se de la butaca i ballar. Un vibrant repertori per aconseguir que el públic comprengui que, per molts deutes que pengin del passat, la veritable amistat sempre aconsegueix obrir-se camí.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Jorge Javier Vázquez torna al Teatre Tívoli amb la seva comèdia musical ‘Grandes éxitos’

Jorge Javier Vázquez torna al Teatre Tívoli amb la seva comèdia musical ‘Grandes éxitos’

5 febrer 2019

Del 19 al 28 de juliol el periodista i actor Jorge Javier Vázquez tornarà al Teatre Tívoli amb Grandes éxitos, la comèdia musical que sumarà ja 100.000 espectadors coincidint amb la seva breu temporada a Barcelona. […]