‘Jo també vaig al TNC’, una proposta per conciliar família i teatre

Redacció

Jo també vaig al TNC, proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya, és una activitat familiar perquè grans i petits comparteixin d’una manera diferent l’experiència d’anar junts al teatre.

Mentre els pares i les mares assisteixen a la funció d’adults, els més menuts gaudeixen d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre a les mateixes instal·lacions. Les activitats estan pensades per a nens i nenes que estiguin cursant de 1r a 6è de primària.

Els propers espectacles que inclouen aquestes activitats són:

  • 6 de febrerTaller per a infants: ‘El planeta dels somnis’ + Desig: El taller, conduït per professionals, planteja a les criatures un lloc on totes les il·lusions i els desitjos, les pors i els dubtes, tot allò que sentim, pren forma, color i moviment. Acompanya’ns al planeta dels somnis! Teatre Barcelona us ofereix una promoció d’entrades a 13€ que inclou entrada per adults i el taller. Podeu comprar les entrades aquí:
Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!