‘Jo també vaig al TNC’, una proposta per conciliar família i teatre

Redacció

Jo també vaig al TNC, proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya, és una activitat familiar perquè grans i petits comparteixin d’una manera diferent l’experiència d’anar junts al teatre.

Mentre els pares i les mares assisteixen a la funció d’adults, els més menuts gaudeixen d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre a les mateixes instal·lacions. Les activitats estan pensades per a nens i nenes que estiguin cursant de 1r a 6è de primària.

Els propers espectacles que inclouen aquestes activitats són:

  • 6 de febrerTaller per a infants: ‘El planeta dels somnis’ + Desig: El taller, conduït per professionals, planteja a les criatures un lloc on totes les il·lusions i els desitjos, les pors i els dubtes, tot allò que sentim, pren forma, color i moviment. Acompanya’ns al planeta dels somnis! Teatre Barcelona us ofereix una promoció d’entrades a 13€ que inclou entrada per adults i el taller. Podeu comprar les entrades aquí:
Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!