Íntims Produccions es llança a la piscina amb un text de Mark Ravenhill

Redacció

La jove companyia Íntims Produccions torna a la Sala Beckett després del seu pas la temporada passada amb Wastedde Kate Tempest, un espectacle dirigit per Iván Morales que va exhaurir, pràcticament, totes les funcions.

Aquesta vegada, els Íntims es basen en un text del dramaturg anglès Mark Ravenhill adaptat i dirigit per un altre grup de joves com ells: el col·lectiu VVAA, sorgit del laboratori de creació jove ELS MALNASCUTS. Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú firmen la direcció i la dramatúrgia de la peça. Als actors de Wasted (Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó) se’ls sumen Isaac Baró i Marc Cartanyà. L’obra es va gestar en el marc del programa de suport a la creació de FiraTàrrega i es va exhaurir en la darrera edició de la fira, el setembre del 2017.

De nou, la companyia aborda el grup i l’amistat, i com aquesta evoluciona al llarg dels anys, quant de mal ens fa i quant de mal fem. Pool (no water) és una peça visceral i impactant que parla sobre la fragilitat de l’amistat, l’enveja, l’èxit i el significat de l’art en la vida dels creadors. La dependència, la toxicitat, el valor per allunyar-nos o posar-nos molt a prop dels altres. Les relacions entre les persones, en el cercle de coneixences. Les pors, les nostres i les que projectem sobre els altres. Una piscina que, en realitat, no té aigua.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!