NOVA TEMPORADA TEATRAL

Grans musicals, humor i teatre a la nova temporada del Grup Balañà

Els teatres Tívoli, el Coliseum, el Borràs i La9 del Bosque presenten algunes grans apostes per la temporada teatral.

Redacció

Els teatres de Grup Balañá, el Tívoli, el Coliseum, el Borràs i La9 del Bosque, van tancar la passada temporada 2021-2022 amb més de 500.000 entrades venudes. Amb aquests bon números sobre la taula, els quatre grans equipaments escènics de la ciutat han presentat alguns dels plats forts per la temporada 2022-2023, que aplega grans títols del teatre musical, èxits escènics indiscutibles, stand-up comedy, conferències i alguns dels pòdcasts més populars d’internet.

Teatre Tívoli

El Tívoli, el teatre de la ciutat que va aixecar del sofà a més espectadors durant la temporada passada, continuarà postant pels grans musicals cinematogràfics, des de Ghost amb David Bustamante i Ricky Merino; passant per un clàssic Grease, que celebrarà el seu 50è aniversari. El final de temporada també acollirà el retorn de La Jaula de las Locas amb Àngel Llàcer i Ivan Labanda, després d’una extensa gira per tot l’estat espanyol.

Escena del nou muntatge de ‘Grease. El Musical’, amb un elenc jove format a l’escola de Som Produce que té la mateixa edat que els personatges protagonistes.

Teatre Borràs

El cicle La Casa de la Risa agrupa més de 25 referents de l’humor. El Borràs és una seu estable d’aquesta prestigiosa marca de comèdia, que enguany acollirà artistes de prestigi com Carles Sans, Eva Soriano, Javi Sancho, Toni Moog, Quim Masferrer, Peyu, Juan Amodeo, Ilustres Ignorantes, Comandante Lara, Joaquín Reyes, El Monaguillo, José Corbacho, els Pantomima Full o el pòdcast La Ruina d’Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, entre altres.

L’obra de La Calòrica estrenada al Teatre Nacional va suposar una de les grans sensacions de la temporada 2019-2020

El teatre de la Plaça Urquinaona també albergarà per Nadal l’èxit de La Calòrica De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, una obra que convida a reflexionar sobre la crisi climàtica amb enginy i humor. Al febrer serà l’espai que estranarà la nova obra del dramaturg Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel: FitzRoy. Aquest binomi artístic ha deixat grans èxits escènics com El mètode Grönholm o El crèdit.

Teatre Coliseum

Trepitjaran l’escenari del Coliseum artistes consagrats com Goyo Jiménez, Los Morancos amb el seu nou espectacle, Todo por la matria, Carlos Latre amb One man show, Berto Romero o Martita de Graná.

Al nou espectacle de Los Morancos, Omaíta guanya una gran fortuna.

La9 del Bosque

L’espai inaugurat la passada temporada als Cinemes Bosque del barri de Gràcia es consolida com a sala de comèdia i aposta per valors com Jordi Merca, Galder Varas, Danny Boy, Javi Olivares o espectacles com Els Homes Són de Mart i les Dones de Venus i l’incombustible Bruno Oro.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!