Els artistes de ‘Totem’ del Cirque du Soleil prenen els carrers de Barcelona

Redacció TeatreBarcelona

El passat dimecres dia 25 d’abril, els artistes de l’espectacle Totem, del Cirque du Soleil, es van passejar pels carrers de la ciutat comtal. Fa 20 anys del primer espectacle de la companyia a Barcelona, el recordat Alegria, i el seu equip ha volgut celebrar-ho amb la gent de la ciutat tot oferint alguns números del seu darrer espectacle, a peu de carrer.

20 ANYS D’ACTUACIONS A BARCELONA 

El 1998 Cirque du Soleil va trepitjar per primer cop la ciutat de Barcelona, amb el seu espectacle Alegria. Després d’aquesta primera actuació, la companyia ha tornat a la ciutat tretze vegades, amb vuit espectacles de carpa i cinc amb produccions de pabelló: Quidam (carpa, 2000 y 2008), Saltimbanco (carpa, 2002 y pabellón, 2010), Dralion (carpa, 2005 y pabellón, 2013) Alegria (carpa, 1998 y 2007 y pabellón, 2016), Delirium (pabellón, 2007), Varekai (carpa, 2010 y pabellón 2016), Corteo (carpa, 2012), Michael Jackson, The Immortal Tour (pabellón, 2013).

 

TOTEM, fins el 20 de maig a la Carpa Blanca de l’Hospitalet del Llobregat 

46 artistes, actors, música i cantants formen part de Totem, que inclou grans peces de circ d’alt risc, números de comedia i altres accions teatrals, juntament amb una posada en escena que utilitza les darreres innovacions tecnològiques per emocionar l’espectador. Un show que convida a al públic a fer un viatge per l’evolució humana, des de la seva original forma d’anfibi, fins al seu últim desig de volar. Amb això, explora el que uneix l’ésser humà amb la resta d’espècies, i evoca el seu potencial infinit.

Foto: Cirque du Soleil

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!