Elefantes posa música a la vida d’Antoine, l’autor de ‘El petit Príncep’

Andreu Rami

El Petit Príncep és, probablement, un dels llibres més populars i estimats de l’món. La seva relectura és obligada a mesura que et fas gran, i els personatges com  l’Aviador, la Rosa o la Guineu adquireixen nous i sorprenents significats amb el pas el temps. Ara arriba al Teatre Apolo de Barcelona el musical ANTOINE, que recrea la història de l’autor d’aquest clàssic universal, Antoine Saint Exupéry, i les fites vitals que el van portar a escriure el llibre.

Ignasi Vidal signa i dirigeix ​​el musical ANTOINE,que explica la història d’un pilot incansable nascut a Lió l’any 1900. Des de petit va somiar amb volar, i va ocupar part de la seva vida treballant per a empreses de correu i transport aeri a Àfrica i Sud-amèrica, a més de embarcar-se en espectaculars intents de batre rècords, cosa que va estar a punt de costar-li la vida en diverses ocasions. I va ser en un avió on es va acomiadar de la Terra: va desaparèixer sense deixar rastre mentre realitzava un vol de reconeixement el 31 de juliol de 1944. Les restes del seu P-38 Lightning no van ser trobats fins a l’any 2000 a les profunditats de la Mediterrània.

Foto: FLORIAN LAUNETTE

La grandesa de l’ésser humà

D’esperit inquiet, a través dels seus relats va omplir el món de poesia, enaltint la grandesa de l’ésser humà per sobre de l’individualisme. Va gaudir d’un gran reconeixement en vida, una vida plena d’experiències que va bolcar per complet en la seva gran creació: El Petit Príncep. Aquest nou musical pretén divulgar aquells aspectes de la vida d’l’autor que van marcar la seva personalitat: les persones que va tractar, a les que va estimar amb especial i particular intensitat, aquells aspectes de la vida que detestava, com la injustícia de l’època convulsa que li va tocar viure, la guerra, l’odi racial i els auges de les ideologies extremes.

Amb música dels Elefantes

L’actor i cantant Javier Navares (“Avui no em puc aixecar”, “Queen”, “El metge” el musical, “La família Addams”; “Anastasia”) donarà vida a Antoine. El paper de “El Petit Príncep” serà interpretat per Shuarma, cantant d’Elefantes. També formen part de l’elenc l’actriu i cantant Beatriz Ros, nominada a millor actriu pels Premis de Teatre Musical de 2011, Alberto Vázquez, Carmen Barrantes, Paula Montcada i Víctor Massan.

Aconsegueix les millors entrades, i consulta horaris i promocions a Teatre Barcelona:

Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors es prepara per acollir aquests Nadals un gamma diversa d’espectacles destinats al públic adolescent, infantil i familiar. Del 27 de desembre de 2023 al 14 […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!