El Teatre Nacional presenta la seva programació on-line amb el TNCDigital

Rubén Garcia Espelta

El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat avui la seva plataforma de continguts digitals. TNCDigital, que es com s’anomena la iniciativa, proposa tot un seguit d’espectacles enregistrats amb 4k i multicàmera i amb una alta qualitat d’imatge, so i realització.

El projecte, que compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i de TV3, obrirà també el catàleg de produccions a tot el món amb subtítols que estaran disponibles en català, castellà, anglès i francès i s’anirà completant progressivament amb continguts extra, a part dels espectacles, com per exemple entrevistes a experts, reportatges per contextualitzar l’autor o l’època, etc.

Què es pot veure a TNCDigital?

De moment només s’hi pot veure un espectacle Decameró, que va obrir aquesta insòlita temporada del TNC a la Sala Petita, un muntatge sobre la crisi actual a partir de 10 monòlegs creats per Cristina Morales, Dimitris Dimitriadis, Narcís Comadira, Lluïsa Cunillé, Perejaume o Najat el-Hachmi, entre altres.

Properament arribaran més espectacles com: La dona trencada, de Simone de Beauvoir; Malditas plumas, de Sol PicóSolitud a Stromboli. Somnis, signes i símbolsde Rosa Delor i Núria Casado; L’Hèroe, de Santiago Rusiñol; Solitud, de Víctor Català; Encara hi ha algú al bosc, d’Anna Maria RicartDe què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, de La Calòrica; Galatea, de Josep Maria de Sagarra, i L’Emperadriu del Paral·lel, de Lluïsa Cunillé.

Quin preu té el TNCDigital?

La subscripció per temporada al TNCDigital permet el visionat tantes vegades com es vulgui dels espectacles fins a l’1 de setembre del 2021. El preu únic per tota una temporada en un únic pagament és de 29€ (el mateix preu d’un espectacle de la Sala Gran). Si només es vol veure un espectacle, també es pot adquirir individualment per un preu de 5€.

Ja disponible:

 

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!