Tot el que necessites per anar al teatre

La dona trencada

La dona trencada

La dona trencada és un clàssic de Simone de Beauvoir sobre la violència estructural dels rols de gènere. Una narració del 1967 que, cinquanta anys després, encara interpel·la nombroses dinàmiques de la nostra societat.

Sinopsi

Després de descobrir que el seu marit manté una relació amorosa amb una altra dona més jove, Monique intenta endreçar en un dietari l’evolució dels seus pensaments i percepcions. Fins aleshores, sempre s’havia considerat a si mateixa com a modèlica en la pròpia condició femenina i els seus rols de gènere assumits, però en la nova situació començarà a replantejar-se la majoria dels valors sobre els que havia construït la seva vida íntima i social.

Fotos

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Antes de que vuelvan a cerrar todas las salas culturales de Catalunya he podido despedirme por el momento de las artes escénicas con este maravilloso monólogo feminista sobre el rol de las mujeres en los matrimonios. Se escribió hace 50 años. Pero aún el texto sigue vigente y nos vemos reflejados en varias de las reacciones de la protagonista.

  Monique descubre que su marido tiene una aventura con una chica más joven que ella. A través de su relato veremos las distintas fases que ella pasa. Sus miedos, inquietudes, rabia, depresión, incomprensión…

  Una gran interpretación que solo se podrá disfrutar una única vez. Una lastima…

  29/10/2020
Articles relacionats
El Teatre Nacional presenta la seva programació on-line amb el TNCDigital

El Teatre Nacional presenta la seva programació on-line amb el TNCDigital

10 novembre 2020

El Teatre Nacional de Catalunya ha presentat avui la seva plataforma de continguts digitals. TNCDigital, que es com s’anomena la iniciativa, proposa tot un seguit d’espectacles enregistrats amb 4k i […]