El Teatre Gaudí estrena un musical femení dedicat a Frank Sinatra

Redacció

El Teatre Gaudí estrena un musical femení dedicat a Frank Sinatra. Les dones de Frank és un espectacle musical dedicat al gran cantant nord-americà, amb cançons, anècdotes, històries i molt d’humor. Adaptat i dirigit per Roser Batalla, el muntatge el protagonitzen les actrius Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta i Txell Sust.

La proposta explica la història de la Cris, la Marina, la Jou i la Carla, quatre amigues que recorden moments viscuts juntes i amb la Nona, una dona fascinant que els descobreix que, en la seva joventut als Estats Units (ella era d’origen italià i havia viscut a Hoboken, New Jersey), va ser una Bobby-Soxer! La Nona les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, donant suport i estimant incondicionalment el seu ídol.

Bobby-Soxer és una denominació sociològica de la dècada de 1940 que descriu les aficionades, sovint molt fervents, de la música d’artistes com Frank Sinatra o Benny Goodman. Les Bobby-Soxers eren, en general, dones adolescents o adultes, entre 12 i 25 anys, que portaven faldilles “canitx” i mitjons curts (bobby socks).

Les dones de Frank es pot veure al Teatre Gaudí del 7 de desembre al 27 de gener de 2019, amb una funció especial de cap d’any inclosa.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!