Tot el que necessites per anar al teatre

Les dones de Frank

Les dones de Frank

Les dones de Frank és un espectacle musical dedicat al gran Frank Sinatra, amb cançons, anècdotes, històries i molt d’humor.

Sinopsi

La Cris, la Marina, la Jou i la Carla recorden moments viscuts juntes i amb la Nona, una dona fascinant que els descobreix que, en la seva joventut als Estats Units (ella era d’origen italià i havia viscut a Hoboken, New Jersey), va ser una Bobby-Soxer! La Nona les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que, com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment el seu ídol.

Bobby-Soxer és una denominació sociològica de la dècada de 1940 que descriu les aficionades, sovint molt fervents, de la música d’artistes com Frank Sinatra o Benny Goodman. Les Bobby-Soxers eren, en general, dones adolescents o adultes, entre 12 i 25 anys, que portaven faldilles “canitx” i mitjons curts (bobby socks).

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Teatre Gaudí estrena un musical femení dedicat a Frank Sinatra

El Teatre Gaudí estrena un musical femení dedicat a Frank Sinatra

14 desembre 2018

El Teatre Gaudí estrena un musical femení dedicat a Frank Sinatra. Les dones de Frank és un espectacle musical dedicat al gran cantant nord-americà, amb cançons, anècdotes, històries i molt d’humor. […]