El Tantarantana proposa qüestionar el paper de la família amb ‘Desig del cor’

Ruben Garcia

Aquesta setmana el Tantarantana estrena El desig del cor, un text de la britànica Caryl Churchill que que qüestiona el paper de la família en la nostra societat i posa de manifest la seva inestabilitat estructural.

L’obra, que es podrà veure del 9 de febrer al 6 de març, esta dirigida per Lucia Del Greco i ens parla de les fantasies, pors, desitjos i impulsos futurs que té una família mentre espera l’arribada d’una de les filles des d’Austràlia. Interpretada per Albert Pérez, Vanessa Segura, Alícia Puertas, Marc Tarrida i Sara Morera, aquesta família trobarà en aquestes fantasies una falsa estabilitat. “Tots ens podem identificar amb algunes de les coses que passaran a sobre de l’escenari, perquè justament som fills, mares, pares, tietes, cosins, germans i sabem què significa anar a un sopar familiar on està passant alguna cosa, quan ningú vol parlar del que està passant de veritat”, explica Lucia Del Greco.

El desig del cor, que es mou entre la comèdia i la tragèdia, explora com el estructura de la família condiciona profundament les vides de tothom des del naixement. I es pregunta fins a quin punt és possible sobreviure a la família, tant quan és massa present com quan no hi és. “La mateixa Caryl Churchill veu una relació entre el capitalisme i les famílies. Perquè les famílies són els primers microcosmos de poder, de política, i és a partir dels microcosmos, que nosaltres ens formem com éssers humans, per actuar després en una societat”, apunta la directora.

Més informarció, imatges i entrades a:

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari