El Polvorí de Montjuïc a través del gust i l’olfacte

Mercè Rubià

Teatro de los Sentidos obre les portes del Polvorí de Montjuïc amb un recorregut sensorial a través del gust i l’olfacte amb un espectacle íntim i proper, Degustar records.

Si les parets del Polvorí parlessin podrien explicar mil i una batalles. Tot i que vist des de fora podria semblar una masia, aquest edifici del 1733 és un conjunt militar on anys enrere s’hi guardava la pólvora, més tard va ser una quadra, una presó, un magatzem, un lloc abandonat i, des de fa 10 anys, la seu de Teatro de los Sentidos. Després d’un any de gira internacional, la companyia encapçalada per l’antropòleg Enrique Vargas ha tornat a casa per endinsar-se en la història d’aquest espai a través del gust i l’olfacte en una experiència singular per a grups molt reduïts d’espectadors. Ens hem acostat a Montjuïc per acompanyar-los en el seu recorregut:

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!