Tot el que necessites per anar al teatre

Degustar Records

Degustar Records és una experiència sensorial inspirada en el conte, en la narració de quelcom que ha existit en l’espai que el petit grup d’espectadors trepitja. A partir de la llarga història del Polvorí, dels seus usos i habitants, els membres de la companyia Teatro de los Sentidos creen un imaginari que els portarà al retrobament dels records dels espectadors-visitants, a través del teatre sensorial i d’allò que no es diu.

Algunes nits especials l’eco llunyà d’una dona ens convida a una experiència entre el gust i l’olfacte a través d’un viatge sensorial a la recerca de la memòria perduda que pot retrobar-se darrere de les olors i gustos: “El Polvorí ha tingut molts usos: ha sigut un conjunt militar on s’hi guardava la pólvora, una quadra, una presó, un magatzem, un lloc abandonat… un teatre… però es diu també que fa molt i molt de temps hi visqué…“ Així és com comença l’espectacle Degustar Records, on els actors són també els guies i conductors dels visitants pel viatge dels records del Polvorí, en una atmosfera intimista on la música omple els espais facilitant l’evocació de la memòria.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Polvorí de Montjuïc a través del gust i l’olfacte

El Polvorí de Montjuïc a través del gust i l’olfacte

20 març 2015

Teatro de los Sentidos obre les portes del Polvorí de Montjuïc amb un recorregut sensorial a través del gust i l’olfacte amb un espectacle íntim i proper, Degustar records. Si […]