El Polvorí de Montjuïc a través del gust i l’olfacte

Mercè Rubià

Teatro de los Sentidos obre les portes del Polvorí de Montjuïc amb un recorregut sensorial a través del gust i l’olfacte amb un espectacle íntim i proper, Degustar records.

Si les parets del Polvorí parlessin podrien explicar mil i una batalles. Tot i que vist des de fora podria semblar una masia, aquest edifici del 1733 és un conjunt militar on anys enrere s’hi guardava la pólvora, més tard va ser una quadra, una presó, un magatzem, un lloc abandonat i, des de fa 10 anys, la seu de Teatro de los Sentidos. Després d’un any de gira internacional, la companyia encapçalada per l’antropòleg Enrique Vargas ha tornat a casa per endinsar-se en la història d’aquest espai a través del gust i l’olfacte en una experiència singular per a grups molt reduïts d’espectadors. Ens hem acostat a Montjuïc per acompanyar-los en el seu recorregut:

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!