El Polvorí de Montjuïc a través del gust i l’olfacte

Mercè Rubià

Teatro de los Sentidos obre les portes del Polvorí de Montjuïc amb un recorregut sensorial a través del gust i l’olfacte amb un espectacle íntim i proper, Degustar records.

Si les parets del Polvorí parlessin podrien explicar mil i una batalles. Tot i que vist des de fora podria semblar una masia, aquest edifici del 1733 és un conjunt militar on anys enrere s’hi guardava la pólvora, més tard va ser una quadra, una presó, un magatzem, un lloc abandonat i, des de fa 10 anys, la seu de Teatro de los Sentidos. Després d’un any de gira internacional, la companyia encapçalada per l’antropòleg Enrique Vargas ha tornat a casa per endinsar-se en la història d’aquest espai a través del gust i l’olfacte en una experiència singular per a grups molt reduïts d’espectadors. Ens hem acostat a Montjuïc per acompanyar-los en el seu recorregut:

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats

Una altra bèstia del ramat

Què faries si la teva filla volgués posar-se pits? Aquesta és la premissa de Bèsties, una peça de la dramaturga Monica Dolan que Sixto Paz recupera el Teatre Akadèmia després […]

El nou rècord mundial que ha batut el Mago Pop

Èxit rotund d’Antonio Díaz, conegut internacionalment com El Mago Pop, en el seu pas pel Barrymore Theater del Nova York. L’il·lusionista de Badia del Vallès ha aconseguit superar una nova […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!