CULTURA A L'AIRE LLIURE

El Poble Espanyol omple les nits d’estiu d’òpera, dansa i música

Redacció

El Poble Espanyol proposa una alternativa per suportar de forma diferents les caluroses nits d’estiu: gaudir de la cultura a l’aire lliure. Per fer-ho proposa fins al 2 de setembre un cicle setmanal: Nits en Viu, amb una programació que combina disciplines i estils com el blues, els dimecres; el rock, els dijous; l’òpera i dansa, els divendres; o la rumba, els diumenges.

Òpera de proximitat i dansa contemporània a la fresca

P!Òpera, que és com s’anomena la programació dels divendres, proposa tots un seguit d’espectacles de petit format (piano i veu) basats en fragments de les òperes més conegudes i en un format puc habitual: a l’aire lliure, ja sigui assegut a les cadires o bé sobre la gespa, amb catifes o coixins. A més, cada sessió va precedida per actuacions de dansa contemporània a càrrec de Trassart Collective.

Greatest Hits de l’òpera, Una nit amb Rossini, Bizet i Verdi i Una nit amb Mozart, Donizetti i Puccini són els títols dels espectacles d’aquest cicle que protagonitzarà la Petita Companyia Lírica –dirigida per Elke Sanjosé– i que inclou títols com La donna è mobile, Belle nuit, Nessun dorma, O mio babbino caro, el quartet de La Bohème o Una furtiva lagrima, entre altres.

La proposta es pot acompanyar d’un sopar de productes de proximitat o d’una visita, inclosa amb la mateixa entrada, a tot el recinte i exposicions que es facin al Poble Espanyol.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

El llegat de Warlikowski

Krzysztof Warlikowski no és un director fàcil, una d’aquelles estrelles rutilants que sovint venen a casa nostra per meravellar-nos. Perquè el seu teatre és força complex. Al nostre país, només […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!