Descobreix tots els secrets de ‘Billy Elliot. El Musical’: un passeig pel backstage

Redacció

Billy Elliot. El musical, que triomfa des del passat mes d’octubre al Teatre Victòria, ja ha superat les 1000 funcions! Per celebrar-ho ens hem trobat amb Marc Gelabert, un dels petits actors que interpreten al jove ballarí, per tal que descobreixi tots els secrets d’un dels musicals de la temporada. Com? Doncs fent un passeig guiat per les entranyes del teatre: ens colem als camerinos, parlem amb els professionals que hi treballen, veiem el vestuari i molt més…! Mira el vídeo:


Últimes funcions del musical

A més a més, Billy Elliot. El musical ha anunciat que entra en les seves últimes setmanes de representacions a Barcelona i última oportunitat per veure el muntatge que no farà gira posterior a causa de la complexitat del muntatge. Així, Barcelona se suma a la llista de ciutats on el musical ha triomfat anteriorment: Londres, Nova York (Broadway) i Madrid.

Aquest musical és considerat un dels grans musicals contemporanis. Formen el repartiment un centenar d’artistes: 30 artistes adults, més de 60 joves intèrprets d’entre 8 i 13 anys (12 per funció) i 10 músics, als quals cal afegir-hi 25 tècnics i els 11 professors encarregats de la formació dels petits i petites.

Amb la música d’Elton John i les lletres de Lee Hall, el musical narra la història de superació personal del jove Billy, un nen meravellat pel ballet que haurà de lluitar contra els estereotips i els
prejudicis del seu pare, i d’un poble sencer, per poder dedicar-se a la seva gran passió: el ball.

Més informació, imatges i les millor entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!