Dels ‘talents shows’ de TV3 a l’escenari

Pedro da Costa, de la primera edició d''Eufòria', i Toni Aguilar, participant del programa 'El Llop' de TV3, junts al teatre

Redacció

Els concursos de talent, o talent shows, són una font inesgotable per descobrir noves cares que, del dia a la nit, esdevenen molt populars gràcies a les grans audiències que acumulen. Entre aquests programes en destaquen, a casa nostra, dos que han estat fets a Catalunya: Eufòria, un talent musical que continua triomfant amb la seva segona edició, i El Llop, un talent teatral que ha portat per tot el país a una companyia amateur representat una adaptació de Terra Baixa d’Àngel Guimerà.

De cadascun d’aquests programes sorgeixen els protagonistes de Messi, t’estimo (o no) de Sergio Cerdan, un espectacle que es pot veure a la Sala On tots els diumenges fins al 25 de juny. Pedro da Costa (Eufòria) i Toni Aguilar (El Llop) es posen a la pell d’Oriol i Bruno, un periodista i un futbolista estrella, personatges d’aquesta història d’amor gai. A escena els acompanyen altres actors com Itsaso Frasquier i Pau Gros.

En un moment en què els atacs i la discriminació envers les persones LGBTI són una realitat quotidiana, la representació d’aquesta obra cobra un significat encara més profund. Messi, t’estimo (o no) pretén abordar el tema de l’homofòbia a l’esport i donar llum sobre una realitat que continua sent tabú, malgrat els avenços en matèria d’inclusió i diversitat. L’obra reflexiona sobre com la por d’enfrontar conseqüències negatives encara preval en aquells que volen gaudir de l’amor en plena llibertat.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!