Tot el circ d’aquest Nadal

Redacció

Amb el fred Barcelona s’omple de carpes i espectacles de circ. Mireu, mireu!

Si parlem de circ i d’hivern, hem de parlar del feu del circ a Barcelona, l’Ateneu Popular de Nou Barris, que enguany arriba al 21è Circ d’Hivern amb Invisibles dirigit per Joan Arqué i Joan Ramon Graell. L’Ateneu és dels pocs espais de Barcelona on es respira circ tot l’any. Un espai que ha aconseguit fidelitzar un públic, crear escola i espectacles amb personalitat pròpia que, a més, s’entossudeix en obrir camí per crear un circuit estable de circ de sala. Aquesta edició compta amb quatre artistes de circ que fan d’actors, un actor que a la vegada fa de músic, un músic que a la vegada fa d’actor, un artista de circ que fa de director i un home de teatre que busca la dramatúrgia del circ ens acompanyen en aquest viatge. Res pot sortir malament!

El Teatre Lliure es converteix en una pista de circ amb Rhümia, la segona part de la ‘bilogia’ que vol homenatjar en Monti. Sota la batuta de Martí Torras i amb pallassos de la talla de Jordi Martínez, els espectadors gaudiran amb cançons esbojarrades, el ja mític “trabajar de trabajar” i molta tendresa. Imprescindible si us agraden els pallassos, i encara més si penseu que no perquè, després de veure’ls, canviareu d’idea.

No seria hivern ni arribaria el Nadal, però, sense la carpa del Circ Raluy al Port Vell. Un circ clàssic per a tots els públics que conserva l’esperit nòmada i familiar, però que alhora ha sabut renovar-se per seguir atraient espectadors any rere any. Per primer cop, la família Raluy s’ha dividit en dues carpes. La que es podrà veure a Barcelona serà la del Circo Raluy Legacy.

A la plaça de toros de La Monumental hi aterra el Circo Italiano amb Vida, un espectacle ple de màgia i misteri marcat per un homenatge a la bellesa de la naturalesa, la creació i la tradició del circ.

I a la Diagonal, a l’alçada del centre comercial Diagonal Mar, un dels fixes, el Circo Alex Zavatta, ara rebatejat com a Circo Smile. Over The Top és un espectacle basat en els grans circs d’Amèrica, amb un xou realment impactant i personatges esperats pels més menuts com Spiderman o Frozen.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Èxits imprescindibles que tornen a la cartellera

Aquesta segona meitat de temporada comença carregada d’èxits teatrals que tornen a la cartellera per petició popular. No badis i aprofita l’última oportunitat per veure aquestes obres tan aplaudides pel […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!