Tot el que necessites per anar al teatre

21è Circ d'Hivern: Invisibles

21è Circ d'Hivern: Invisibles

El Grec Festival ens dóna una nova oportunitat per veure el darrer Circ Hivern de l’Ateneu. Un espectacle dedicat al fugir i als que fugen d’alguna cosa, amb les tècniques de circ més diverses i música en directe.

Invisibles és el títol del 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu de Nou Barris. Dirigit per Joan Arqué i Joan Ramon Graell, I’espectacle ens parla de la fugida a través del llenguatge del circ i la música. Explicant les històries que tantes persones i pobles han viscut i que fa que siguem on som i siguem qui som.

En aquest Circ d’Hivern s’hi podran veure sis artistes vivint i fusionant la música i el circ en un espectacle on podrem veure trapezi, guitarra, escala d’equilibris, saxo, roda alemanya, percussió o quadrant rus… Tot lligat en una dramatúrgia contemporània i per a tots públics.

Amb aquest ja són 21 anys que l’Ateneu produeix el Circ d’Hivern, un espectacle de circ amb el que volem demostrar el nostre compromís amb el circ.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Emotiva e impactante.

    23/01/2017
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

21 juny 2017

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona! Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les […]

‘Invisibles’, èxodes i fugides a través del circ a l’Ateneu de Nou Barris

‘Invisibles’, èxodes i fugides a través del circ a l’Ateneu de Nou Barris

20 desembre 2016

El 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu de Nou Barris, dirigit per Joan Arqué i Joan Ramon Graell, parla de la fugida i l’exili fusionant música i circ. Com podem parlar […]