MUSICAL

Torna a la cartellera el primer musical d’Eurovisió

'Tuelf Points' torna aquest juliol al Teatre Borràs amb el hits més mítics de la història d'Eurovisió

Rubén Garcia Espelta

El Teatre Borràs recupera del 7 al 29 de juliol el primer musical espanyol basat en les cançons del festival d’Eurovisió. La proposta, creada per Dídac Flores s’anomena Tuelf Points i proposa al públic més eurofan un homenatge a l’icònic festival a través de medleys i les cançons d’Eurovisió més recordades de tots els temps.

“És un concert teatralitzat, però amb una dramatúrgia molt treballada”, explica Dídac Flores, creador del musical: “Tot comença quan mor el ‘Mestre’, el compositor de totes les cançons guanyadores del festival; el seu successor haurà de trobar la fórmula secreta per continuar generant hits que puguin triomfar a l’escenari”. “Tuelf Points és un homenatge a aquest icònic festival que ha passat per tants llocs diferents i ens ha mostrat tantes cultures i llengües diferents”, explica Flores en una entrevista a RAC1: “Nosaltres l’enfoquem des del punt de vista de les candidatures espanyoles i de les que han guanyat, pensant també en tots els públics”.

La, La, La de Massiel, Europe’s living a celebration de Rosa, Euphoria de Loreen, Dime de Beth o el Rise Like a Phoenix de Conchita Wurst són només algunes de les 80 hits eurovisius que sonaran en directe a l’espectacle. Però, a més, l’espectacle inclou altres perles musicals que faran les delícies dels eurofans i les col·laboracions virtuals d’artistes que han trepitjat l’escenari d’Eurovisió com la Nina, la Ruth Lorenzo o el Miki Núñez.

Laura Daza (The Wild Party), Xavi Duch (Sugar, John & Jen), Marc Pociello (Tick Tick… Boom!), Esther Peñas (Las Chicas del Coro) i el propi Dídac Flores (Barcelona24h, Lo tuyo y lo mío) – acompanyats dels swings Carles Pulido i Aina Tro – seran els encarregats de portar a escena aquesta proposta musical, que comptarà amb la direcció de Karen Gutiérrez.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!