CIRC, SENSUALITAT I PERVERSIÓ

‘Bacanal’ de circ, irreverència i sensualitat al Port Vell

El Circo de los Horrores presenta 'Bacanal' al Port Vell de Barcelona

Redacció

Després d’èxits com El origen, Manicomio, Cabaret maldito i Apocalipsis, amb més de 3,5 milions d’espectadors, El Circo de los Horrores torna amb nou espectacle a Barcelona on s’hi estarà fin al juny. Bacanal, que és com s’anomena el show, és un espectacle de circ irreverent, provocador i sensual que convertirà el Port Vell en el temple de les persversions on revifar els instints més bàsics de l’ésser humà, els seus desitjos més ocults i deixar-se portar pels plaers més carnals.

Impulsat per Suso Silva, Premi Nacional de Circ, Bacanal situa a l’espectador a un gran sopar on se’l convida a complaure les seves fantasies en una nit molt especial: “L’espectacle explica una llegenda on el propi dimoni ofereix als humans una nit, cada 1000 anys, de luxúria i festa sense mesura a canvi de la seva ànima”, explica Silva: “És un espectacle sensual, màgic i pervers, on deixar-se portar pels excessos del déu Bacus”.

Amb una càrrega eròtica molt intensa, l’espectacle del Circo de los Horrores, fusiona teatre, música, circ, monòlegs i varietats de tot tipus que ha donat com a resultat a un “cabaret trepidant, tremendament suggerent i molt atractiu per a tots els assistents”, assenyala Silva, qui dóna vida a Llucifer, el mestre de cerimònies del show.

Teatre, circ i cabaret

Bacanal és un espectacle, recomanat a partir de 16 anys, que fusiona el teatre, el cabaret més salvatge i el circ contemporani. Acrobàcies, dansa acrobàtica, monòlegs o la música en directe es combinen en una forta aposta per una posada en escena basada en un gran joc de llums, una suggerent escenografia i un vestuari d’època inspirat en la França de Lluís XIV, amfitrió de sinistres bacanals i fastuosos aquelarres.

Més informació, imatges i entrades a:

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari