CIRC, SENSUALITAT I PERVERSIÓ

‘Bacanal’ de circ, irreverència i sensualitat al Port Vell

El Circo de los Horrores presenta 'Bacanal' al Port Vell de Barcelona

Redacció

Després d’èxits com El origen, Manicomio, Cabaret maldito i Apocalipsis, amb més de 3,5 milions d’espectadors, El Circo de los Horrores torna amb nou espectacle a Barcelona on s’hi estarà fin al juny. Bacanal, que és com s’anomena el show, és un espectacle de circ irreverent, provocador i sensual que convertirà el Port Vell en el temple de les persversions on revifar els instints més bàsics de l’ésser humà, els seus desitjos més ocults i deixar-se portar pels plaers més carnals.

Impulsat per Suso Silva, Premi Nacional de Circ, Bacanal situa a l’espectador a un gran sopar on se’l convida a complaure les seves fantasies en una nit molt especial: “L’espectacle explica una llegenda on el propi dimoni ofereix als humans una nit, cada 1000 anys, de luxúria i festa sense mesura a canvi de la seva ànima”, explica Silva: “És un espectacle sensual, màgic i pervers, on deixar-se portar pels excessos del déu Bacus”.

Amb una càrrega eròtica molt intensa, l’espectacle del Circo de los Horrores, fusiona teatre, música, circ, monòlegs i varietats de tot tipus que ha donat com a resultat a un “cabaret trepidant, tremendament suggerent i molt atractiu per a tots els assistents”, assenyala Silva, qui dóna vida a Llucifer, el mestre de cerimònies del show.

Teatre, circ i cabaret

Bacanal és un espectacle, recomanat a partir de 16 anys, que fusiona el teatre, el cabaret més salvatge i el circ contemporani. Acrobàcies, dansa acrobàtica, monòlegs o la música en directe es combinen en una forta aposta per una posada en escena basada en un gran joc de llums, una suggerent escenografia i un vestuari d’època inspirat en la França de Lluís XIV, amfitrió de sinistres bacanals i fastuosos aquelarres.

Més informació, imatges i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!