Circo de los Horrores: Bacanal

Circo de los Horrores: Bacanal

Bacanal és un xou salvatge, únic, irreverent i sensual de Circo de los Horrores. Dirigit per Suso Silva, arriba a Barcelona per avivar els instints més bàsics de l’ésser humà, els seus desitjos més ocults i donar curs als plaers més carnals. Teatre, circ, dansa i música et conduiran a la nit més gran de disbauxa i erotisme!

Sinopsi

La llegenda explica que Llucifer, mestre de cerimònies, ofereix als humans una nit d’excessos, luxúria i plaer a canvi de la seva ànima.

Bacanal és un xou únic, irreverent i sensual, que arriba per avivar els instints més bàsics de l’ésser humà, els seus desitjos més ocults i donar curs als plaers més carnals. Llucifer, artífex d’aquest festí, ofereix als éssers humans, àvids d’una nit de frenesí i de luxúria, una gran orgia de sensacions que no entén de límits ni regles. Un espectacle únic que aguditzarà els teus sentits i despertarà les teves fantasies més ocultes.

Sobre El Circo de los Horrores

El Circo de los Horrores neix l’any 2006 amb el compromís de concebre un espectacle de circ original, diferent, innovador i amb un propòsit clar: que el públic jove recuperi l’interès que havia tingut de nen pel circ. Un espectacle que aporta una bocanada d’aire fresc al panorama circense espanyol.

Més de 3.000.000 d’espectadors han vist els espectacles Circ dels Horrors, Manicomi, Cabaret Maldito i Apocalipsi als 5 països que han visitat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Jueguista

    Buena parte de la obra consiste en humillar a personas del público sin ingenio y con mal gusto, llamándoles gordo, calvo, pobre… O directamente con insultos racistas, y haciéndoles participar en cosas que claramente no quieren hacer y serían fácilmente denunciables.

    30/05/2022
Articles relacionats
‘Bacanal’ de circ, irreverència i sensualitat al Port Vell

‘Bacanal’ de circ, irreverència i sensualitat al Port Vell

14 maig 2022

Després d’èxits com El origen, Manicomio, Cabaret maldito i Apocalipsis, amb més de 3,5 milions d’espectadors, El Circo de los Horrores torna amb nou espectacle a Barcelona on s’hi estarà […]

Suso Silva: «Cabaret Maldito es un lugar sin reglas, sin normas, sin tabúes y sin políticos»

Suso Silva: «Cabaret Maldito es un lugar sin reglas, sin normas, sin tabúes y sin políticos»

4 juliol 2018

Artista ganador en 2003 del Premio Nacional de Circo, Suso Silva interpreta, escribe, dirige y produce El Circo de los Horrores que, actualmente, presenta su último espectáculo: Cabaret Maldito. Se […]