NOVA SALA TEATRAL

Àlex Rigola obre una nova sala teatral al barri de Sants

Dirigida per Irene Vicente i Àlex Rigola, obrirà al setembre i combinarà clàssic com Bernhard, Pasolini o Ibsen amb autores contemporànies

Redacció

Heartbrak Hotel, que és com s’anomenarà a la sala d’Irene Vicente i Àlex Rigola, obrirà al setembre. Serà una sala de proximitat, amb capacitat per a 72 persones, ubicada al carrer Bacardí del barri de Sants en un antic magatzem construït als anys cinquanta i ha estat reformat com a teatre pels arquitectes Francesc Guàrdia i Xavi Massagué, amb llarga experiència en la reforma d’espais escènics.

L’espai tindrà un escenari de 9 metres de boca per 4 metres de profunditat, dimensions que responen a les necessitats d’una companyia que feia temps que buscava un espai propi on presentar el tipus de treball actoral que la defineix de fa anys (prova en són els diversos espectacles en caixes de fusta de dimensions reduïdes).

Irene Vicente i Àlex Rigola, a la Plaça de l’Olivereta de Sants-Badal

Què es podrà veure a la Sala Heartbreak Hotel?

A partir del setembre aquest nou equipament apostarà primer per produccions pròpies en les quals el mateix Rigola dirigirà textos d’autors consgrats.

La sala començarà el nou curs amb un Hedda Gabler de Henrik Ibsen protagonitzat per Nausicaa Bonnín, Miranda Gas, Pol López, Marc Rodríguez i Joan Solé. El seguirà L’home de teatre, un text de Thomas Bernhard amb Andreu Benito, com a únic protagonista, i el monòleg que interpretarà Gonzalo Cunill: Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas).

També et pot interessar: “Espai Texas, un nou projecte cultural que et necessita

La temporada clourà amb dues autores contemporànies. Primer, arribarà Aki Shimazaki amb Lluna plena. El text de la novel·lista canadenca serà interpretat de nou per Benito, però amb la companyia de Lluïsa Castell, Miranda Gas i Pep Munné. Finalment, en el marc del Grec 2024, arribarà Sis hectàrees d’oliveres amb Nao Albet i Ana Alarcón dirigits per Aina Tur, autora també del text.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

Totes nominacions del VII Premis TeatreBarcelona

TeatreBarcelona, la revista, cartellera digital i comunitat d’arts escèniques de referència, ha presentat els espectacles i professionals nominats a la 7a edició dels Premis TeatreBarcelona. És tracta d’un certamen on el públic reconeix […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!