TEATRE DE PROXIMITAT

‘Adéu, Jane!’, una reflexió sobre la pressió estètica i l’autoestima

L'espectacle està basat en la història real de la Clara Moraleda

Redacció

El Maldà recupera AdéuJane!, un espectacle de Clara Moraleda i Juanjo Marín que explica la història, basada en l’experiència la mateixa actriu i dramaturga, d’una adolescent que perd un pit. Una peça amb la qual vol ajudar a altres noies a no viure-ho en secret: “L’espectacle neix d’una necessitat personal de reivindicació i reconciliació”, diu Moraleda: “Quan era adolescent vaig haver d’acomiadar-me d’un dels meus pits i va passar a ser el meu secret, m’avergonyia”.

AdéuJane! és també una reflexió sobre la pressió estètica i els cànons de bellesa posant l’accent en la importància de l’estima pròpia i l’acceptació del cos, especialment en les dones. L’autora reivindica que “necessitem visibilitzar la diversitat dels cossos -dels pits, en aquest cas-, apreciar-ne la bellesa i, sobretot, aprendre a relacionar-nos amb ells d’una forma sana, des de l’acceptació i l’estima pròpies”.

Es tracta, doncs, d’un homenatge a tots els pits amb un to vitalista i crític en què els espectadors es posaran en la pell d’una noia de 17 anys a qui l’extirpen un pit. Les actrius Laura Dorca, Clara Moraleda i Joana Roselló interpretaran la protagonista i els seus alter egos.

Més informació, imatges i venda d’entrades:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!